Software voor elektronische prijskaartjes en digital signage

Tegenwoordig hebben zelfs relatief eenvoudige apparaten zoals speelgoed vaak software nodig om te functioneren. Dit is het gevolg van de steeds hogere eisen die aan onze omgeving worden gesteld. Vanzelfsprekend zijn de eisen aan een digitaal communicatienetwerk tussen elektronische prijskaartjes en de eigen software enorm hoog. De infrastructuur moet krachtig, energiezuinig, snel en betrouwbaar zijn. Kan onze software aan deze eisen voldoen? Ja, en nog veel meer. Want naast de noodzakelijke basissoftware en middleware-oplossingen voor onze digital signage en onze digital signage-displays bieden wij u ook diverse functies met toegevoegde waarde, zoals mobiele betaalsystemen of interactieve productadviseurs.

Basis software

De basis van elke functionerende hardware is de bijbehorende softwareoplossing. Afhankelijk van het onderliggende systeem zijn professionele en intuïtieve modules ontwikkeld om de displays of ESL-prijzen aan te sturen. Voor digital signage en ESL, die werken op 2,4 GHz of 868 MHz, bieden wij passende oplossingen voor beide frequenties. De software maakt het beheer van digitale labels en de creatie van content mogelijk. Bovendien biedt de labelsoftware Jeegy extra functies zoals rapportagetools, GUI (Graphical User Interface) en gebruikersbeheer.

Cloud-Lösungen

Om hardware te besparen en snel op verschillende locaties te kunnen werken, maken veel klanten gebruik van cloud-oplossingen. Cloud computing biedt toepassingen, platforms, gegevensopslag, besturingssystemen en andere computerbronnen op internetbasis en maakt dus een dure infrastructuur op locatie overbodig. Afhankelijk van de omvang van het project is het gebruik van de AIMS of VUSION Cloud voor uw digitale etiketten dus een goed idee. Vooral in de detailhandel met meerdere filialen is de cloud een betrouwbare partner die de centrale aansturing van etiketten in alle filialen zonder omwegen mogelijk maakt. Talrijke functies zoals de opvolging en controle van de digitale prijsetiketten zijn dus cloud-based. Dit betekent dat alle informatie op elk moment en vanaf elke locatie toegankelijk is, en dat wijzigingen zoals prijsaanpassingen en het creëren van nieuwe content of designs op elk moment eenvoudig kunnen worden doorgevoerd.

SmaSS Middleware

Een andere basis voor efficiënte bedrijfsvoering met elektronische prijsetikettering en digital signage wordt geleverd door de SmaSS-middleware. Dit bespaart tijd en middelen door de complexiteit van het onderliggende displaysysteem te verminderen en de displays automatisch aan te spreken. Verschillende gegevensbronnen en verschillende displaytechnologieën zoals NEWTON of VUSION Label kunnen worden geïntegreerd voor de visualisatie van informatie. SmaSS is momenteel beschikbaar voor drie toepassingsgebieden: SmaSS Logistics voor industrie en logistiek, SmaSS Gastro voor gebruik in de horeca, en SmaSS Office voor kameretikettering en kamerbeheer. De SmaSS-software kan zowel als cloudoplossing als on-premise worden gebruikt.

Value Added Features

Softwareoplossingen zijn enorm divers. Daarom zijn er voor talloze problemen in de industrie, detailhandel en gastronomie functies met toegevoegde waarde die van displays professionele en interactieve hulpmiddelen maken. Met behulp van mobiele betaalsystemen in combinatie met onze digitale displays en etiketten kunt u van uw schap een self-service terminal maken waar klanten via smartphone-applicaties kunnen winkelen en direct kunnen betalen. Zelfbediening is ook de focus van onze interactieve productadviseurs: combineer online en offline handel door de voordelen van online handel naar een digital signage display te brengen. Automatisering en monitoring in real-time zijn sleutelwoorden die onmisbaar zijn in een wereld van IoT (Internet of Things). CAPTANA, bijvoorbeeld, is een slim schapmonitoringssysteem dat camera's en sensoren gebruikt om voorraadtekorten en out-of-place artikelen te detecteren en te melden. Wij vinden graag een passende oplossing voor uw probleem en gaan individuele softwareontwikkeling en de aanpassing van bestaande signaleringsoplossingen niet uit de weg.

SAP ERP - E-Ink Label Add-On

Vooral in de industrie is het belangrijk om bij elke processtap up-to-date te zijn. Real-time gegevens en papierloze processen zijn geen probleem met behulp van elektronische etiketten. De integratie van labelbeheer in uw SAP ERP-systeem vereenvoudigt bovendien de administratie en controle van labels. De digitale inhoud en workflows worden via de SmaSS middleware van het SAP-systeem naar de elektronische displays overgedragen. Dit ondersteunt uw bedrijf en uw medewerkers bij de productie, helpt de toewijzing van machines te optimaliseren en zorgt voor een efficiënte traceerbaarheid en etikettering in uw toeleveringsketen. Dit betekent transparantie voor u en uw medewerkers.