sepioo Labels - ESL voor het sepioo platform

Alle voordelen in één oogopslag
 • Bijna real-time informatieoverdracht
 • Zeer laag stroomverbruik
 • Ingebouwde versnellingsmeter en temperatuursensor
 • Zeer goede leesbaarheid
 • Ontworpen voor optimale compatibiliteit met het sepioo IIOT platform

Toepassingsgebieden voor sepioo-etiketten

 • Voorraadbeheer in industrie en logistiek: Met ESL kan alle relevante productinformatie zoals orderstatus, leverdata of beschikbare hoeveelheden in bijna real-time worden weergegeven en bijgewerkt.
 • Picking processen in industrie 4.0: Digitale pick-by-light en put-to-light systemen zorgen voor een snellere picking met minder fouten. Uw medewerkers weten direct wat er gepickt is en hoeveel er nog over is en kunnen processen direct bevestigen via de geïntegreerde knoppen of NFC-functies.
 • Materiaalbeheer in de gezondheidszorg: Speciale knoplabels, vaak in combinatie met slimme, verbonden weegschalen, ondersteunen zorginstellingen bij intelligent voorraad- en inkoopbeheer voor medische producten. Dit leidt tot ontlasting van het verplegend personeel, minimalisering van mogelijke fouten en tijdige beschikbaarheid van materiaal.
 • Shared Desk & Shared Office Management: Bedrijven zijn overal op zoek naar een intelligente oplossing voor ruimtebeheer op de werkplek: sepioo biedt een elegant antwoord op deze eisen. Met het platform en de bijbehorende bewegwijzering wordt het vinden en boeken van een bureau heel eenvoudig.

sepioo Button Labels

De sepioo D2.6 B en sepioo D2.7 B etiketten zijn speciaal ontwikkeld voor complexe toepassingen of picking processen en hebben configureerbare knoppen aan de zijkant. Binnenkomende of uitgaande goederen kunnen met één druk op de knop geregistreerd worden of herbestellingsprocessen in gang gezet. Dankzij de verbinding met het sepioo IIOT platform kan de informatiestroom ook opgevolgd en geëvalueerd worden. De veiligheid wordt gegarandeerd door het bidirectionele IoT-communicatieprotocol van de etiketten.

sepioo NFC Labels

De slanke NFC etiketten zijn uitgerust met batterijloze NFC technologie en maken zo een nog eenvoudigere uitwisseling van informatie mogelijk tussen displays en bijbehorende uitlezers. De elektronische etiketten werken op een frequentie van 13,56 MHz en omzeilen daarmee gebieden die vaak door andere technologieën worden bezet. Dit belooft snelle en foutloze identificatieprocessen in magazijnen en logistiek, wat van invloed is op de algehele efficiëntie van processen.

Galerie

  Het sepioo IIOT-platform

  Het sepioo software platform is ontworpen voor integratie in verschillende use cases. Het is in de eerste plaats geoptimaliseerd voor industriële processen, maar kan ook worden gebruikt in andere bereiken zoals gezondheidsmanagement. Het platform overtuigt door innovatie en flexibiliteit.

  Het gedecentraliseerde controle- en beheersysteem van het sepioo platform maakt het mogelijk om gegevens van een onbeperkt aantal labels en sensoren te verzamelen en belooft tegelijkertijd snelle updates en naadloze communicatie met andere elementen van het systeem. Tegelijkertijd vereist de software geen verdere ontwikkelingsinspanning en kan deze dankzij het modulaire ontwerp in vrijwel elke industriële omgeving worden geïntegreerd. Dit omvat het naadloos werken met een breed scala aan hardwareproducten en toonaangevende technologieën zoals NB-IOT, NFC en 2,4 GHz.

  De template generator, rule-engine en control center garanderen eenvoudige implementatie- en beheerprocessen en zijn intuïtief te gebruiken. Met sepioo's aanpasbare gebruikersrechten en encryptie is ook de veiligheid van het systeem gegarandeerd zonder dat het aan flexibiliteit hoeft in te boeten.