Gecentraliseerd ruimtebeheer en meer

Joan is het elektronische zaalbeheersysteem van Visionect voor meer flexibiliteit en efficiënte bewegwijzering. Bijzonder is het gebruik van de Joan app voor mobiel beheer van afspraken op smartphones en tablets. Dit betekent dat ruimtes altijd en overal geboekt, afspraken aangepast of belangrijke vergaderinformatie toegankelijk is. Dankzij de verbinding met bestaande kalender- en tijdregistratiesystemen zoals Microsoft Exchange (Outlook) of Google Calendar, maakt het Joan room management systeem ruimteplanning in real-time mogelijk. Tegelijkertijd wordt informatie aangepast in de software en direct op de digitale deurbordjes geplaatst.

De nieuwste generatie Joan E-Ink room signage maakt indruk met zijn eenvoudige, moderne ontwerp en diverse functies voor eenvoudig beheer van kamers en gedeelde bureaus. Dankzij de dynamische informatieweergave kan Joan zowel worden gebruikt als digitaal deurbord en als informatiebord voor bezoekers en gasten. De draadloze deurbordjes kunnen ook grafische inhoud, aanvullende informatie en interactieve elementen zoals QR-codes weergeven. Dit geeft klanten veel meer dan alleen digitale kamerbewegwijzering.

Moderne presentatie met centrale administratie

Eenvoudig ruimtebeheer - altijd en overal

Functies van de Joan App & Software
 • Boeken / inchecken van vergaderzalen
 • Boekingen bewerken
 • Bekijken / volgen van vergader informatie
 • Vergaderingen verlengen of eerder beëindigen
 • Zoeken naar vergaderruimtes
 • Optioneel bureau boeken
 • Real-time wijzigingen

Eén beeldscherm - vele toepassingsgebieden

Moderne werkomgevingen vragen om moderne oplossingen. Dit geldt niet alleen voor klassieke kantoren, maar ook voor zorginstellingen en hotels. Digitale deurbordjes maken dynamische en flexibele etikettering mogelijk van vergaderzalen, behandelkamers, conferentiezalen of VIP-hotels. Tegelijkertijd kunnen de Joan E-Ink displays worden gebruikt als informatieborden bij de ingang of bij de receptie. Het bijzondere is niet alleen het centrale beheer van alle digitale displays, maar ook de e-paper technologie. Dit garandeert een zeer goede resolutie en optimale leesbaarheid, zelfs bij fel licht of onder slechte kijkhoeken. Bovendien is E-Ink energiebesparend, waardoor Joan een duurzame digital signage oplossing is zonder papierverspilling.

Joan is verkrijgbaar in verschillende formaten. Als nieuwste generatie overtuigt Joan 6 als standaard en pro versie met lange batterij looptijden en zeer goede leesbaarheid. Voor meer informatie of grotere evenementen, zoals conferenties of beurzen, wordt het grote Joan 13 display met een batterijduur tot een jaar aanbevolen.

Altijd flexibel

Voordelen van Joan:
 • Ondersteunt gedeelde bureaumodellen
 • Maakt hybride vergaderingen mogelijk met online & offline deelnemers
 • Real-time, mobiele en on-site informatie
 • Centraal ruimtebeheer
 • Gebruik onafhankelijk van apparaat

Voor meer informatie over Joan of andere digital signage oplossingen helpen onze consultants u graag. Wij ondersteunen u ook bij het kiezen van de juiste hardware en software voor uw individuele toepassing. U kunt ook meer digitale deurborden in ons assortiment ontdekken in onze auto-iD 24/7 webshop.