Uw tevredenheid ligt ons na aan het hart!

Intensieve klantenservice is een belangrijk onderdeel van ons totaalpakket. Alleen dankzij uw feedback blijven we klaar voor de toekomst en kunnen we ons portfolio aanpassen aan uw behoeften.

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen:

 • "Door het competente advies over de digitalisering van de prijssignalering in onze directe verkoop, hebben we in e-shelf-labels een geschikte partner gevonden voor de succesvolle implementatie van ons project. De VUSION-serie overtuigt ons door zijn eenvoudige installatie, goede leesbaarheid en tijdsbesparing bij prijswijzigingen als duurzame prijsetiketteringsoplossing. We kijken uit naar een langdurige samenwerking."

  Phil Beckord, Merchant E-Commerce
  WinklersWurst GmbH & Co. KG

 • "Met e-shelf-labels hebben we een competente partner voor digitalisering in huis gehaald. Het toegewijde team biedt goede concepten voor de eisen die we stellen, wat zorgt voor een succesvolle implementatie. Wij waarderen de uitstekende ondersteuning bij onze projecten en kijken uit naar verdere samenwerking."

  Julian Hermes, adjunct-bedrijfsleider
  Fahrrad Franz XXL

 • "Mijn ervaring met de heer Sagner en zijn team van S&K Solutions GmbH is zeer aangenaam en professioneel. Hun producten en diensten zijn van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden en kan S&K alleen maar aanbevelen."

  Ian van der Walt, directie
  Vino Tinto & Friends

 • "Ik kan alleen maar zeggen dat alles heel goed was. Ik voelde me in zeer goede handen. De adviseurs behandelde onze vragen zeer goed. Ook op het gebied van service zeer goed. Het product is goed en bestendig."

  Beate Heckelmann, exploitant tankstation
  Westfehling Tankstelle GmbH

 • "S&K Solutions GmbH & Co KG biedt een super service met competente medewerkers. De snelle en eenvoudige communicatie die constructieve oplossingen biedt, is uitstekend."

  Daniel Pommranz, directeur
  Niklaus Baugeräte GmbH

 • "Ondanks ons ongewone probleem, om onze Fahrrad XXL-winkels en de Fahrrad XXL-onlineshop op elkaar af te stemmen, kon het team van S&K Solutions ons snel en betrouwbaar aan een oplossing helpen. De samenwerking wordt gekenmerkt door flexibiliteit, en het concept is met succes geïmplementeerd in verschillende filialen."

  Vanessa Strattner, Projekt Managerin PMO
  Fahrrad XXL