Unieke klantervaring

Het alles-in-één pakket van touchscreen monitor en cloud-based management software verbetert niet alleen het digitale informatieaanbod rond uw producten, maar creëert ook eersteklas voordelen voor uw klanten. Met behulp van het interactieve touchscreen kunnen klanten informatie over productdetails en advies krijgen. Zo biedt u hen niet alleen een kwalitatieve, maar ook een snelle service. Hotelklanten krijgen zo een handige besteltool voor roomservice, een self-service terminal voor eenvoudig inchecken of een pure informatieterminal voor restauranttijden, aanbevelingen voor toeristen of het weerbericht en het lokale nieuws. Dankzij het aanraakscherm kunnen de apparaten intuïtief worden bediend. Wij adviseren u graag over passende softwareoplossingen - zoals de Product Advisor, die wij aan uw situatie aanpassen.

Galerie

App-gebruik bij het schap

Interactie via aanraakschermen

De smartphone is de beste vriend van uw klant. Extra informatie over producten, prijsvergelijkingen met concurrenten of reviews kunnen altijd en overal worden opgeroepen. Laat uw klanten zien dat ook u in het digitale tijdperk bent aangekomen en creëer slimme interactiemogelijkheden direct in de winkel. Gemonteerd op schappen, in gangpaden of op de plaats van aankoop, kunnen uw klanten met behulp van hun smartphone gemakkelijk rechtstreeks interactie hebben met de touch displays. Apps van de productmerken, uw persoonlijke online shop of video's, infographics en andere promotionele aanbiedingen creëren zo een meerwaarde voor uw klanten en vallen op als digitaal aanbod. Dankzij de EloView software kunnen aanbiedingen en kortingsacties nog gerichter worden ingezet met behulp van in de winkel verzamelde informatie over de best verkochte artikelen. Dit maakt het een unieke winkelervaring voor uw klanten.

Functies naar wens

De I-Serie 2.0 touchmonitoren, gebaseerd op het Android-besturingssysteem, zijn veelzijdig en passen zich aan hun omgeving aan. De touchmonitoren uit de I-Serie zijn verkrijgbaar in zwart en wit, zodat u een oplossing op maat krijgt. Het aansluiten van uw bestaande apparatuur op uw nieuwe touchscreen-monitor, geheugen- en opslagcapaciteit en verschillende formaten (10, 15 en 22 inch) bespreken we allemaal graag met u, zodat uw nieuwe touchmonitoren perfect op uw situatie en uw wensen aansluit.

Individuele betalingsmogelijkheden

Digitaal en snel betalen wordt steeds belangrijker door de voortdurende technische vooruitgang en digitalisering, ook op het gebied van digital signage. De touchscreen monitoren van de I-Serie kunnen daarom worden aangepast aan een groot aantal betaalmogelijkheden:

  • Barcodescanner: Scan en analyseer bijvoorbeeld instapkaarten op luchthavens.
  • MSR magneetstriplezer: Met behulp van de gecodeerde magneetstriplezer met drie sporen maakt de sleutelinjectie op afstand het lezen van gevoelige creditcardgegevens mogelijk. Via de app kunnen verschillende beveiligingsniveaus worden ingesteld.
  • NFC mobiele betaling: Stel uw klanten in staat om gemakkelijk met een creditcard of smartphone te betalen door een adapter voor NFC (near field communication) te integreren.
  • EMV: compatibele EMV-beugels kunnen worden bevestigd, zodat uw EMV-betaalsysteem veilig kan worden gemonteerd.