Hardware oplossingen voor digital signage toepassingen: videobalken en displays

Voordelen displays/videostrips
  • Flexibele displays voor complexe winkelomgevingen
  • Stimulatie van spontane extra aankopen
  • 24/7 non-stop werking
  • Speciaal formaat display
  • Geoptimaliseerd voor liggend/portret formaat
  • Helderheid tot 1000 cd/m²
  • Aanpasbare sjablonen: geïntegreerd CMS

Meer flexibiliteit in de reclameboodschap: geoptimaliseerd voor staand en liggend formaat

Display voor revolutionaire winkelinrichting

De stretch displays zijn geoptimaliseerd voor zowel landschap als portret modus: de horizontale positie is ideaal voor het weergeven van scrollende tekst, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwsstickers in openbare gelegenheden, of voor prijskaartjes. De staande displays kunnen uw nieuwe verkoopinstrument worden: gemonteerd tussen uw warenrekken kunnen klanten zien hoe ze er in de geselecteerde kleding uit zouden kunnen zien, net als in een bar-type display - vergelijkbaar met een virtueel spiegelbeeld. Vooral met het oog op regelmatig wisselende collecties met seizoensverschillen hoort een reclamedisplay thuis in elk goed winkelinrichtingssysteem: met een paar klikken kunt u nieuwe afbeeldingen en video's op de displays laten zien en zo uw inrichting in een handomdraai volledig veranderen.

Toepassingsgebieden en ontwerp van de displays & videobalken

De digitale videorail: VUSION RAIL

Bent u geïnteresseerd in videorails? Dan is de VUSION Rail - afgekort V:Rail - iets voor u. De Vusion Rail is een digitale videorail met een gebruiksvriendelijk display dat de prijs en productnaam toont, evenals andere dynamische bewegende beeldinhoud in hoge resolutie. Het verbinden van het Vusion Rail IoT cloud platform direct met de schappen maakt u flexibel: content zoals prijsverlagingen kunnen snel worden beheerd op de V:Rail dankzij synchronisatie met alle kassasystemen. Alles wat nodig is, is een vaste stroomtoevoer en een verbinding via WiFi (frequentiebanden 2,4 GHz en 5 GHz) of Bluetooth.

LCD video balk: VUSION RAIL

Met deze digitale videobalk kunt u van potentiële klanten kopers maken waarbij de producten tastbaar en zichtbaar zijn. De LCD videobar toont video's, QR-codes of GIF's op zijn volledige high-definition scherm. Tegelijkertijd kan de geanimeerde inhoud praktisch vanaf de tablet worden bediend en aangepast, waardoor transparante communicatie tussen personeel en klant in real-time mogelijk is.

Wilt u van uw schap een marketingtool maken met de VUSION RAIL? Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de digitale videorail.

Interactieve digitale bewegwijzering: NEWTON TOUCH

Newton TOUCH overtuigt door zijn interactieve touchfunctie en is bij uitstek geschikt voor gebruik in de detailhandel. Met de gebruiksvriendelijke user interface kunnen klanten zelf en direct ter plaatse schakelen tussen verschillende productdetails, aanbiedingen, categorieën of artikelen. Bovendien kunnen smartphone en display eenvoudig via een QR-code met elkaar worden verbonden. Hierdoor kan de klant bijvoorbeeld worden doorverwezen naar bepaalde pagina's of kunnen vouchers en kortingsbonnen worden gedownload. De inhoud van de Newton TOUCH displays wordt beheerd met behulp van het intuïtieve CMS platform. Via WiFi kunnen alle reclameboodschappen en marketingcontent worden afgespeeld en beheerd.