Papierloze etiketten in de horeca

Digitale veranderingen spelen een grote rol in de hele economische sector. Ook in de horeca worden duurzaamheid, kwaliteit en een aansprekend design steeds belangrijker. Wireless signage combineert deze eisen zodat de horeca ook verder kan digitaliseren. Naast het aantrekkelijke en individuele design garanderen elektronische labels een maximale hygiëne. In tegenstelling tot papier worden elektronische etiketten niet vies of verslijten. Bovendien zijn de elektronische labels duurzaam en passen ze zich aan de omstandigheden van uw horeca-bedrijf aan. Het digitale beheer biedt de centrale controle, zodat de inhoud direct vanaf de balie kan worden bijgewerkt. U kunt bijvoorbeeld buffetten opnieuw labelen via de ether - wanneer u maar wilt. Uw bedrijf wint aan duurzaamheid, nauwkeurigheid en consistentie bij het gebruik van digital signage.

Mogelijke toepassingsgebieden
  • Prijsinformatie in restaurants en bars
  • Digitale menu's voor speciale gelegenheden
  • Gebruik bij recepties
  • Souvenirwinkels in hotels
  • Gebruik bij conferenties
  • Tafelreserveringen
  • Buffet updates
  • Digitale kamerbewegwijzering
Voordelen voor uw bedrijf
  • Verhoogd concurrentievermogen door actuele prijzen
  • Minimale tijd nodig voor allerlei wijzigingen
  • Individuele aanpassing aan speciale evenementen
  • Verbeterde klanttevredenheid
  • Duurzaamheid door het vermijden van afval
Voordelen voor uw gasten
  • Transparante en moderne bewegwijzering die elke gast kan volgen
  • QR-code voor meer informatie zoals ingrediënten
  • Altijd up-to-date dankzij constante update mogelijkheden

Volautomatische menu- en reserveringsplanning: SmaSS Gastro

De organisatorische planning van een buffet omvat niet alleen de etikettering van de gerechten op het buffet, maar ook de etikettering van menu- en tafelkaarten. Om de tijd van het handmatig etiketteren en de papierkosten te besparen, wenden restauranthouders zich tot digital signage. Hiermee kan de inhoud die op de digitale etiketten wordt weergegeven met één klik centraal worden gewijzigd - zelfs deze klik kan worden overgeslagen met de middleware-oplossing "SmaSS Gastro": Dankzij de kalenderfunctie kunnen gerechten al vooraf in een ritme van 2 weken worden gepland, bijvoorbeeld voor ontbijt, lunch en diner. Zo krijgt u een volautomatische menu- en reserveringsplanning, waarmee de rotatie van de etiketten voor buffet- en tafelkaarten binnen enkele seconden en op het exacte tijdstip plaatsvindt.