Digital signage hardware: digitaal billboard en blikvanger

Voordelen van het digitale informatiebord
  • Aantrekkelijk reclamemedium: weergave van actuele informatie (bijvoorbeeld kortingsacties)
  • Ideale hardwareoplossing voor interactieve productadviseursoftware
  • Trekt de aandacht van klanten al voor ze de winkel binnenkomen
  • Digitaal displaybord als informatiebord

Voordelen van interactieve assistentiesystemen

Interactieve hulpsystemen vereenvoudigen het onmiddellijke besluitvormingsproces van de klant bij een aankoop en maken verder online onderzoek naar het gewenste artikel overbodig. De virtuele verkoopadviseurs verstrekken via een display of touchscreen de essentiële informatie over het gewenste artikel. Bovendien toont de koppeling met de digitale prijsetiketten van e-shelf-labels de positie van het artikel door het knipperen van de in de etiketten geïntegreerde LED's, waardoor lang zoeken in de winkel en mogelijke afgebroken aankopen worden voorkomen. Bovendien maakt de slimme integratie van de Aframes in de winkelinfrastructuur het mogelijk de klantenstromen te meten, die u statistisch kunt evalueren.


Bent u geïnteresseerd in interactieve adviessystemen? Klik op de onderstaande knop om alles te weten te komen over de functies, toepassingsgebieden en installatiemogelijkheden van interactieve assistentiesystemen met SCREEENR.

Digitaal billboard: Interactieve informatieoverdracht, wegwijzer & marketinginstrument

De digitale klantenstopper als digitaal informatiebord

Plaats de digitale klantenstopper (verkrijgbaar met en zonder touchfunctie) bij de ingang van uw winkel of voor uw beursstand om actuele informatie zoals kortingsacties of andere specials inzichtelijk te maken voor uw klanten.


Met de digitale klantenstopper kunt u de aandacht van uw klanten trekken nog voordat zij uw winkel betreden. Reageer snel op actuele gebeurtenissen en gebruik video's en animaties om precies te adverteren waar uw klanten behoefte aan hebben. Digitale displayborden zijn ook geschikt voor openbare voorzieningen zoals kantoren of ziekenhuizen: een digital signage display kan daar fungeren als mededelingenbord, wegwijzer of informatiebord

De digitale klantenstopper, geïnstalleerd als vloerstandaard, draait op het Google Android besturingssysteem en heeft geïntegreerde ondersteuning voor meerdere talen. Naast de standaardkleuren antraciet en wit is het digitale displaybord ook verkrijgbaar in aangepaste framekleuren. Zo kan de digitale klantenstopper individueel aan uw wensen worden aangepast. Wij adviseren u graag over individuele toepassingen en ondersteunen u bij de ontwikkeling van de juiste softwareoplossing.

Digitale klantenstopper voor het slim managen van klantenstromen

Digitale klantenstopper voor het slim managen van klantenstromen in tijden van COVID-19

Naast zijn functie als modern reclamemedium of in combinatie met een interactieve productadviseur dient het digitale displaybord ook als toegangscontrolesysteem. Vooral met het oog op de COVID-19 problematiek kan het digitale klantendisplaybord in combinatie met het Smart Customer Flow Management systeem via het klantendisplay de naleving van de Corona-regelgeving ondersteunen en zo zorgen voor een veilige toegangscontrole in de detailhandel. Het zogenaamde "Smart Customer Flow Management" systeem toont klanten op een digitale klantenstopper voor de ingang op een eenvoudige en begrijpelijke manier of het momenteel mogelijk is de winkel binnen te gaan of niet. Het systeem gebruikt informatie van sensoren die mensen tellen die de winkel binnenkomen en verlaten.

Wilt u meer informatie over Smart Customer Flow Management? Onderstaande knop leidt u naar meer informatie.