SmaSS Office - Voor digitale kameretikettering

SmaSS Office heeft verschillende overtuigende voordelen:
  • Click & install
  • Meertalig
  • Schaalbaarheid door modulaire architectuur
  • Multi-client mogelijkheid
  • Cloud of "on-premise
  • Platform- en apparaatonafhankelijke toegang via browser
  • Uitgebreide planning van ruimteboekingen met dynamische ruimtetoewijzing
  • Flexibele bewegwijzering met aansluiting op kalender- en tijdsregistratiesystemen
  • Real-time digitale bewegwijzering

De middleware oplossing voor digitale room signage biedt de volgende mogelijkheden:

Boeken van afspraken: Afspraken worden nog steeds geboekt in het gebruikelijke programma, zoals Google Calendar of MS Exchange. Als alternatief kunnen kalenders ook individueel worden geïmporteerd via XML of CSV. De communicatie tussen de agenda en de digitale room signage verloopt automatisch dankzij SmaSS Office.

Presentatie op het ePaper-display: Als een afspraak wordt gewijzigd, worden de betreffende displays bijgewerkt met de actuele gegevens en zijn zo altijd up-to-date. Zelfs bij spontane wijzigingen worden de digitale displays binnen zeer korte tijd aangepast.

Webinterface: Met SmaSS Office worden de digitale deurbordjes onderhouden via een centrale webinterface die eenvoudig toegankelijk is, ongeacht het apparaat. Of het nu op de eigen pc-monitor is of op een tablet, de klant kan altijd de digitale bewegwijzering bekijken of specifieke deurbordjes bewerken.

Digitale kamerbewegwijzering wordt niet alleen gebruikt in kantoren, maar ook in ziekenhuizen, beursgebouwen en onderwijsinstellingen. Ongeacht de branche kunnen bedrijven met elektronische deurbordjes een moderne uitstraling bieden en tegelijkertijd bezoekers en medewerkers op de hoogte houden. Bovendien bespaart efficiënt ruimtebeheer kostbare tijd, zowel aan de administratieve kant als voor de deelnemers van een vergadering.

 

SmaSS Office ondersteunt moderne digital signage door elektronische deurbordjes automatisch aan te passen en informatie op een uniforme en moderne manier te presenteren. Dit omvat niet alleen vergadertijden, maar ook namen van deelnemers of andere belangrijke details voor personeel, bezoekers en deelnemers, indien gewenst. Het ontwerp kan individueel zijn en dus aangepast worden aan de huisstijl van het bedrijf.

 

Als u meer wilt weten over SmaSS Office voor digitale room signage, helpen onze consultants u graag verder. Ze informeren u niet alleen over de middleware voor digital signage, maar ook over de geschikte hardware in de vorm van e-ink deurbordjes en de best mogelijke integratie in uw ruimtes.