Procesoptimalisatie door de digitalisering van uw toeleveringsketen

Voordelen voor uw bedrijf:
  • Papierloze industrie en gegevens in real-time
  • Automatisering van processtappen dankzij integratie van digitale etiketten
  • Snelle integratie in standaardprocessen (out-of-the-box integratie)
  • Flexibele integratie in complexe individuele processen
  • Waarborgen van processen door feedback van label updates in uw ERP-systeem
  • Toekomstbestendig ook voor SAP S/4HANA on-premise en cloud

Hoe werkt de SAP ERP - E-ink Label Add-on?

Met de SAP ERP - E-ink Label Add-on van e-shelf-labels en 4process worden labels beheerd vanuit uw bestaande SAP ERP-systeem. Het voordeel: u hoeft geen extra software aan te schaffen en kunt werken in de vertrouwde gebruikersinterface (SAP GUI of SAP FIORI). Ook de implementatie van de elektronische labels is eenvoudig, waardoor de toepassing simpel en intuïtief is.

Door de ID van de individuele e-ink labels in te voeren of de barcode op de behuizing te scannen, worden de labels binnen uw SAP-systeem toegewezen. Hier heeft u nu een overzicht van alle etiketten en hun status (bijv. batterij-indicator). Fouten op het etiket worden in kleur gemarkeerd, zodat het betreffende etiket snel kan worden geïdentificeerd en vervangen. Dankzij de naadloze integratie vindt u alle nodige informatie terug in uw ERP-software.

Zodra de e-ink labels in het systeem zijn ingevoerd, kunnen de digitale labels in het proces worden geïntegreerd. De zogenaamde Digital Label Broker maakt de koppeling met de SmaSS-middleware en geeft de weer te geven informatie uit het SAP ERP-systeem door, zoals processtappen, materiaalinformatie of maateenheden. De SmaSS-middleware zorgt vervolgens voor de overdracht naar het toegewezen label en het bijwerken van de displays. Het hele proces duurt een paar seconden, wat betekent dat de gegevens bijna in real-time kunnen worden weergegeven.

Met de SAP ERP - E-ink Label Add-on, kunnen wij aan al uw eisen voldoen en u een op maat gemaakte oplossing aanbieden. Samen met onze partner, de SAP expert 4process, passen we de technologie aan uw behoeften aan.

e-shelf-labels           4process