E-Ink displays als multifunctionele signaleringssystemen

Productgegevens
  • Gebruik voor binnen en buiten
  • Optionele achtergrondverlichting
  • Displayformaten vanaf 13 inch
  • 16 bit grijstinten of 4096 kleuren
  • Laag stroomverbruik dankzij E-Ink
  • Hoge leesbaarheid en kijkhoekstabiliteit

Voordelen van E-Ink Displays

  • Laag stroomverbruik: E-Ink is "bistabiel", wat betekent dat het schermdisplay het meestal zonder een constante stroomvoorziening kan stellen. De weergave van de e-paper etiketten blijft gehandhaafd, zelfs als er geen stroomvoorziening is. Dit komt omdat er alleen stroom wordt verbruikt wanneer de inhoud van het display verandert.
  • Goede leesbaarheid: Zelfs in fel zonlicht zijn de displays goed leesbaar. Het matte display voorkomt bovendien reflecties of flikkeringen en is dus prettig voor de ogen van de kijker.
  • Zeer goede kijkhoekstabiliteit: Omdat de kleurpigmenten van de elektronische inkt zich direct achter de toplaag bevinden, wordt een hoog contrast gegenereerd. Hierdoor is het display zelfs onder een zeer zwakke hoek leesbaar.

Hoewel e-ink displays passief zijn, d.w.z. niet verlicht, bestaat de mogelijkheid van geïntegreerde achtergrondverlichting. Dit betekent dat onze e-paper displays in grijstinten en full-color op elk moment van de dag of nacht klaar zijn voor gebruik.

E-Ink schermen – in veel verschillende vormen en kleuren

E-Ink technologie is geassocieerd met de gelijknamige fabrikant, E Ink Corporation, en wordt voornamelijk gebruikt in e-book readers. E-Ink displays kunnen echter ook op andere gebieden en dus in verschillende bedrijfstakken worden gebruikt. Terwijl onze elektronische prijsetiketten en elektronische etiketten slechts tot 12 inch schermgrootte gaan, kunt u voor onze E-Ink displays ook kiezen voor grotere schermen. Het bereik reikt van 13 tot 48 inch.

Bovendien bieden de grotere e-paper borden de mogelijkheid om grijswaarden of kleuren weer te geven, terwijl de digitale etiketten alleen zwart, wit rood of zwart, wit geel kunnen weergeven. Op die manier garanderen de E-Ink displays meer ontwerpvrijheid voor de weergave van beelden en teksten. Ze functioneren als multifunctionele signaleringssystemen in kantoren, ziekenhuizen, hotels en luchthavens of als dienstregelingen en informatieborden voor bushaltes.

 

Varianten voor lay-out

Het maakt niet uit voor welk doel - de E-Ink technologie kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen tussen HD E-Ink displays in grijswaarden en full-colour displays.

Grijswaardendisplays tonen inhoud in 16 verschillende grijstinten en zijn geschikt als signaleringssysteem voor vele gebieden. Full-colour displays daarentegen tonen 4096 kleurniveaus en bieden dus nog meer mogelijkheden voor het weergeven van content. De E-Ink displays zijn ook gedeeltelijk voorzien van achtergrondverlichting en hebben dus een vaste stroomsterkte.

Onze service bij e-shelf-labels voor u

Of u de e-paper producten nu wilt gebruiken in bijvoorbeeld uw kantoor, een winkel of een luchthavenbalie, wij bieden complete oplossingen uit één hand. Vanaf de eerste informatie en het contact tot en met de follow-up, inclusief installatie, implementatie en uitgebreide ondersteuning, is e-shelf-labels uw betrouwbare partner. Natuurlijk helpen we ook graag bij de ontwikkeling van op maat gemaakte interfaces en softwareoplossingen.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een offerte? Wij helpen u graag verder: