NEWTON Core - volledig functioneel, slank ontwerp

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ
 • Energiezuinig: batterij gaat 10 jaar mee (7.000-10.000 updates)
 • Hoge updatesnelheid
 • Speciaal gemaakt voor de detailhandel

Ontdek hier een selectie Newton Core met inkt in drie of vier kleuren

GALERIJ

  VEEL KLEUREN, ROBUUST ONTWERP

  Een speciaal kenmerk van de Newton Core-serie is de verscheidenheid aan beschikbare kleuren voor het frame, de elektronische inkt en de ingebouwde LED. Het robuuste frame is voor alle labels verkrijgbaar in antraciet, zwart en wit. Voor prijspromoties kan de LED knipperen in de kleuren rood, groen, blauw, geel, cyaan, magenta en wit. Het displayoppervlak zelf van de Newton Core 4Color labels is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood en geel voor maximale aandacht.

  De digitale prijskaartjes kunnen in recordtempo worden bijgewerkt, waardoor ze sneller zijn dan elke andere RF-gebaseerde ESL op de markt. Dit betekent dat beeldwijzigingen op tot 3.000 labels binnen vijf minuten kunnen worden doorgevoerd met slechts één enkele Newton Gateway. Deze functie is bijzonder voordelig op het gebied van voorraadbeheer. De producten kunnen binnen zes tot tien seconden aan een label worden toegewezen.

  MAXIMAAL ZEVEN PAGINA'S MET INFORMATIE

  Of het nu gaat om allergenen, ingrediënten, basisprijzen of productvarianten: Consumenten eisen tegenwoordig een grote hoeveelheid informatie over de producten die ze te koop aangeboden krijgen. Afhankelijk van hun grootte kunnen de labels in de Newton Core-serie drie tot zeven pagina's bevatten, die na elkaar kunnen worden weergegeven en gewijzigd. Vergeleken met vorige modellen is de displayresolutie met ongeveer 20% verhoogd. Hierdoor krijgen klanten direct in het schap en op het verkooppunt informatie en zijn ze niet per se afhankelijk van een verkoopmedewerker om snel een aankoopbeslissing te nemen.

  Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in NEWTON Core labels voor uw bedrijf. Onze experts bij e-shelf-labels bieden u persoonlijk advies en een breed scala aan innovatieve producten voor digitale prijsetikettering.