Basissoftware voor de eerste stappen met digitale etiketten

Het gebruik van digitale prijsetiketten in bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren maakt zonder twijfel een vereenvoudiging en optimalisering van operationele processen mogelijk. De werking van elektronische labels kan ondernemers echter voor nieuwe uitdagingen stellen. Om het voor u, onze klanten, gemakkelijk te maken, biedt e-shelf-labels het besturingssysteem fbOS aan.

Alle etiketten in één oogopslag

Nadat u de etiketten in uw bedrijf heeft geïmplementeerd, wordt u in eerste instantie geconfronteerd met wat op het eerste gezicht een complexe controle van elektronische etiketten lijkt. Deze taak kan met behulp van de fbOS-software gemakkelijk worden beheerd. Met dit besturingssysteem kunt u de digitale etiketten snel en centraal beheren. Met de fbOS-software kunt u het overzicht houden van alle etiketten die in uw systeem zijn opgeslagen. In het besturingssysteem kunt u op elk moment opvragen hoeveel etiketten er op dat moment actief zijn. Bij een fout of technisch probleem met een label geeft het systeem een waarschuwing en identificeert aan de hand van de label-ID om welk display het gaat. Zo kunt u fouten onmiddellijk corrigeren. Om de status van elk etiket te controleren, scant u simpelweg de barcode van het etiket dat u zoekt. Binnen enkele seconden geeft het besturingssysteem u informatie over het geselecteerde label, zoals de batterijstatus en de NFC-capaciteit van het label.

Individueel ontwerp voor een sterke herkenningswaarde van uw bedrijf

Met behulp van de digitale borden kunt u uw bedrijf een onderscheidende identiteit geven. Met behulp van de in de software geïntegreerde sjabloongenerator kunt u een creatief eigen ontwerp maken voor de informatie op de borden en zo de informatie op de etiketten aanpassen aan uw huisstijl. Aangezien de bediening van de sjabloongenerator geen ontwerpvaardigheden vereist, kan elke medewerker in slechts enkele minuten lay-outs voor displays maken. De sjabloongenerator biedt talrijke elementen voor het ontwerpen van de lay-outs. Uw logo kan bijvoorbeeld als beeldelement op de digitale borden worden geplaatst. Om het uw klanten gemakkelijker te maken hun weg te vinden in de winkel, kunt u extra productinformatie toevoegen aan uw etiketten. Als u de aandacht van uw winkelbezoekers op uw online shop wilt vestigen, kunt u barcodes of QR-codes op de displays plaatsen en het zo voor uw klanten gemakkelijker maken om de artikelen te vinden die zij in de webshop zoeken.