Sterke partners voor uw succes

Samen met onze partners ontwikkelt e-shelf-labels individuele oplossingen voor uw elektronische bewegwijzering. Onze partners hebben uitgebreide kennis van hardware en software. Zo zorgen we ervoor dat de implementatie, toepassing en werking van onze digitale labels optimaal zijn afgestemd aan de behoeftes van onze klanten.

Profiteer van een sterk netwerk en de gebundelde knowhow van onze partners!

Ons partnernetwerk


 

SES-imagotag

VusionGroup is een ontwikkelaar en producent van hardware- en softwarecomponenten voor elektronische prijsetikettering in de detailhandel. Sinds de oprichting in 1992 is het bedrijf continu gegroeid. Als marktleider voor slimme digitale etiketten en prijsautomatisering levert het Franse bedrijf vanuit zijn 13 kantoren aan 61 landen wereldwijd. e-shelf-labels is Gold Partner van VusionGroup en helpt u graag met uitstekende, deskundige ondersteuning bij het kiezen van de juiste infrastructuur voor uw toepassing.

 


 

SOLUM

De SOLUM Group is een spin-off van Samsung Electro-Mechnics met hoofdkantoren in Zuid-Korea, de VS en Duitsland. SOLUM kijkt terug op 45 jaar innovatie en expertise in kerntechnologie voor radiofrequenties, ESL- en IoT-modules en is daarmee voorbestemd voor een oplossingsgericht partnerschap met e-shelf-labels. De internationale onderneming biedt totale ESL-oplossingen voor klanten in retail en industrie.

 


 

ZEBRA Technologies

Zebra Technologies is de wereldwijde leider in identificatie en data capture oplossingen, mobile computing, locatie tracking en software, en helpt bedrijven hun activiteiten te digitaliseren om concurrerend te blijven. Als Zebra Advanced Partner garandeert e-shelf-labels uitstekende ondersteuning en speciale oplossingen van de fabrikant voor uw individuele projecten.

 


 

4process

4process AG is uw SAP-expert met de status van Gold Partner. Als full-service provider begeleidt het bedrijf zijn klanten gedurende de gehele levenscyclus van een implementatie: van procesanalyse en maatwerk tot permanent change management en hosting en support. Onder zijn klanten telt 4process zowel middelgrote bedrijven als internationaal actieve ondernemingen. Langdurige klantrelaties en uitzonderlijke klanttevredenheid zijn de kenmerken van 4process AG.

 


 

élo Touch

Elo Touch is al meer dan 40 jaar specialist in touch-technologieën en daarmee technologieleider voor touch-oplossingen. Het bedrijf uit Californië heeft op dit gebied al zo'n 400 patenten succesvol aangevraagd. Met zijn hardware- en softwarecomponenten is Elo Touch actief in meer dan 80 landen in sectoren als gezondheidszorg, retail en transport. De systemen staan altijd voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

 


 

ekko

Onze partner ekko vult ons hardware-assortiment aan met een reeks softwareoplossingen voor het optimaliseren van industriële processen. Ekko is een IIoT-platform dat helpt om papieren processen binnen de materiaal- en informatiestroom te digitaliseren en om complexe processen zoals het verzekeren van de materiaaltoevoer te automatiseren. Het is daarom bijzonder aantrekkelijk voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in de assemblage van componenten.

 


 

Linistry

Linistry biedt virtuele softwareoplossingen op het gebied van "intelligent afspraak beheer", "virtuele wachtrij" en "niet-koper conversie". Deze systemen zijn snel te integreren in het gangbare systeem en vergemakkelijken processen in vrijwel alle branches. Dit geoptimaliseerde klantbeheersysteem bespaart tijd van klanten door gepersonaliseerde communicatie, verhoogt de efficiëntie van uw medewerkers, optimaliseert interne processen en genereert een individuele winkelervaring. Bovendien biedt het vele mogelijkheden om gegevens te analyseren en zo processen duurzaam te verbeteren.

 


 

ROOMZ

ROOMZ SA ontwikkelt en produceert producten rond efficiënt ruimtebeheer. Het Zwitserse bedrijf heeft zich tot taak gesteld de flexibele werkplekken van morgen beter te beheren. Met zijn innovatieve producten rond efficiënt ruimtebeheer heeft ROOMZ SA al aan meer dan 400 tevreden klanten in Zwitserland, Duitsland en Frankrijk geleverd. Als partner van ROOMZ ondersteunt e-shelf-labels u graag met individuele ruimtebewegingsoplossingen voor uw werkplek.

 


 

AISS technologies

AISS technologies is een leverancier van interactieve adviessystemen die de klant in staat stellen onmiddellijke aankoopbeslissingen te nemen. De softwareoplossingen die voor verschillende digitale eindapparaten zijn ontwikkeld, stellen de klant in staat specifieke producten te zoeken. Via display of touchscreen wordt essentiële informatie over het assortiment en het gewenste artikel verstrekt. AISS is opgericht in 2011 en haar producten worden nu gebruikt in meer dan 350 winkels in 14 landen wereldwijd.

 


 

shopremeshopreme is een leverancier van mobiele betaaloplossingen en self-checkout systemen. De joint venture shopreme werd opgericht door wirecube GmbH en Umdasch Group Ventures om retailers in het digitale tijdperk te brengen en klanten een nieuw niveau van gemak te bieden. shopreme is een leider in de mobiele self-checkout markt en biedt klanten een unieke ervaring met belangrijke functies zoals Mobile Scan & Pay en Indoor Navigation.

 


 

Motion DisplayMotion Display is een Zweeds bedrijf voor effectieve elektronische reclame direct op het verkooppunt. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt unieke geanimeerde e-paper displays, zogenaamde digitale schapwobblers. Met meer dan 20 jaar ervaring in retail en in-store marketing, vertrouwt het bedrijf op e-ink technologie. Motion Display vult daarom het repertoire van e-shelf-labels perfect aan met elektronische reclame die direct op het product kan worden geplaatst.

 


 

BenQ DisplayBenQ Display heeft 30 jaar marktervaring als displayfabrikant en is daarmee toonaangevend op het gebied van DLP-projectoren. Het bedrijf heeft vooral naam gemaakt met interactieve displays en digital signage-oplossingen. Samen met e-shelf-labels creëert BenQ Display een compleet pakket voor digital signage en interactieve reclamedisplays in alle zakelijke en retailgebieden.

 


 

Vivid TechVivid Tech levert interactieve digital signage-oplossingen voor de detailhandel. Het bedrijf - met hoofdkantoor in Riga, Letland - werkt met internationale klanten en brengt innovatieve elektronische prijsetiketteringsoplossingen op de markt die gebaseerd zijn op contrastrijke IPS LCD schapetiketten. Zo presenteert Vivid Tech zich als een perfecte aanvulling op het portfolio van ESL en vormt het een waardevolle verkoopaanpak die interactie tussen klant en display mogelijk maakt.

 


 

Vivid TechPDi Digital is de gezamenlijke start-up van de Bossard Groep en SES-imagotag, de marktleider voor digitale prijsetikettering. De missie van de start-up is het revolutioneren van digitale etikettering in industrie en logistiek. Met het nieuwe, digitale IoT platform wordt de expertise voor verschillende Electronic Shelf Label (ESL) technologieën nu internationaal vermarkt. 

 


 

VisionectVISIONECT is 's werelds toonaangevende ontwerper en ontwikkelaar van digitale displayoplossingen en richt zich sinds de oprichting in 2007 op milieuvriendelijke, energie-efficiënte displays voor digital signage. Het bedrijf omarmt toekomstbestendige innovaties en heeft de place & play-aanpak weten te veroveren dankzij jarenlang in de praktijk geteste oplossingen: eenvoudige installatie, hoge bruikbaarheid en veelzijdige producten die naadloos passen in elke use case.