Cloud als basis van elk succesvol digitaal bedrijf

e-shelf-labels is uw partner als u de stationaire handel een omnichannel-ervaring wilt bieden via digitale netwerken. Wij bieden u gecoördineerde oplossingen van hardware en software voor de vereisten en infrastructuur van uw bedrijf. Met onze cloudoplossingen en clouddiensten kunt u uw gegevens veilig vastleggen en koppelen, flexibel reageren en zo concurrerend blijven in een gedigitaliseerde economie. Dankzij onze jarenlange ervaring met IT-systemen innoveren wij de werkprocessen van onze klanten en garanderen wij de veiligheid van uw gegevens.

Flexibel werken via de cloud

De term cloud computing (data cloud / computer cloud) definieert een internetgebaseerde levering van toepassingen, platforms, gegevensopslag, besturingssystemen en andere computerbronnen en loopt dus niet via de infrastructuur ter plaatse.

Het gebruik van een cloud maakt de beschikbaarheid van gegevens op meer dan één computer mogelijk, zodat toegang tot de informatie in de cloudserver even flexibel op afstand functioneert. De cloud kan worden benaderd via VPN-verbindingen of een beveiligde verbinding via Remote Desktop - vergelijkbaar met een server in het eigen netwerk.

Voordelen van cloud-technologie

Een cloud-oplossing brengt een revolutie teweeg in de manier waarop bedrijven werken, omdat het omgaan met gegevens in de cloud uw bedrijf effectieve voordelen biedt: Er hoeven vooraf geen kostenintensieve investeringen in de lokale computer- en softwarestructuur te worden gedaan. Het grootste voordeel is de locatie-onafhankelijke verbinding met de cloud. Deze onbeperkte toegang tot uw gegevens - altijd en overal - vergemakkelijkt ook de samenwerking tussen verafgelegen locaties. Om veilige cloud-opslag te garanderen is een duidelijke controle van de toegangsrechten vereist. De gebruikte clouddiensten worden gehost door toonaangevende internationale aanbieders van clouddiensten en voldoen aan alle huidige eisen voor IT-beveiliging en gegevensbescherming. Bovendien kunt u schrijf- of leesrechten in de cloud afzonderlijk configureren en zo individueel bepalen welke medewerkers toegang hebben tot welke gegevens.

Vusion Cloud Platform voor monitoring en controle van digitale prijskaartjes

Met de VUSION Cloud krijgt u een veilig cloud-platform voor het effectief beheren en controleren van uw elektronische prijskaartjes in uw winkel. De verbinding wordt gemaakt via een gedocumenteerde REST API, zodat uw gegevens in de VUSION Cloud overal en altijd flexibel toegankelijk zijn.

Cloudgebaseerde oplossing voor retailprijsautomatisering en IoT-beheer: VUSION Retail IoT Platform

Data-integratie voor uw VUSION-etiketten

Het VUSION Retail IoT-platform combineert de meest efficiënte ESL-technologie met IoT low-power communicatie-infrastructuren, hoge resolutie kleurendisplays, sensoren evenals actieve NFC en LED-verlichtingssystemen.

Het gebruik van het VUSION Retail IoT-platform garandeert u een flexibele en krachtige data-integratieoplossing voor uw VUSION-etiketten, waarmee u gegevens uit verschillende bronnen zoals ERP's, e-commerce platforms of POS-systemen kunt beheren.

Geïntegreerde VUSION Display Manager: real-time overzicht van winkelactiviteiten

Voordelen van VUSION Retail Iot
 • Locatie- en tijdonafhankelijk winkelbeheer
 • Flexibele prijsautomatisering en promotie
 • Geïntegreerde monitoring tool detecteert verkeerde informatie
 • Overzicht van alle activiteiten in uw winkels
 • Eenvoudige JavaScript voor weergave en verwerking
 • Multi-stroom gegevensverzameling en integratie
 • Eenvoudige integratie in uw systeem: JSON API /Flat File (CSV/XML)

Aims Cloud voor flexibel beheer van uw labels

Continu beschikbaar

De Aims ESL software voor NEWTON Electronic Shelf Labels als cloud oplossing garandeert een constante beschikbaarheid en maximale veiligheid. Een ander voordeel is de schaalbaarheid van het systeem van één tot maximaal drie webservers, afhankelijk van de groei van uw bedrijf. Hoeveel servers er ook in gebruik zijn, met Aims Cloud worden alle beschikbare resources zoals RAM of CPU altijd optimaal gebruikt voor verschillende situaties. Dit maakt ook veel parallelle processen en een snelle, vlotte manier van werken met het systeem mogelijk.

Inclusief de Aims Lay-out Manager

Voordelen van Aims Cloud
 • Schaalbaar systeem
 • Flexibel beheer van elektronische prijskaartjes
 • Parallelle processen
 • Aims Cloud Security voor maximale veiligheid
 • Aims Layout Manager inbegrepen
 • Veilige opslag in datacentrum
 • Eenvoudige systeemintegratie

Heeft u vragen over de cloudsystemen? Wij adviseren u graag over uw individuele cloudoplossing!