Toepassingsgebieden
  • Voorraadbeheer
  • Picking-processen
  • Materiaalbeheer in ziekenhuizen
  • Goederenstroom en logistieke processen

Het slimme IOT-platform

Modern en gebruiksvriendelijk: Als innovatief systeem heeft het sepioo platform slanke en intuïtieve interfaces op UI- en API-niveau. Dit maakt niet alleen een snelle setup mogelijk, maar vooral een gebruiksvriendelijke administratie, gebaseerd op state-of-the-art webtechnologie.

Eenvoudige integratie: Effectieve gegevensuitwisseling en slimme koppelingen zijn de kenmerken van de moderne industrie 4.0. Om deze reden is het sepioo platform met zijn moderne message-queue-technologie ontworpen voor compatibiliteit, zodat het moeiteloos kan aansluiten op gangbare industriële software oplossingen. Configureerbare import en update acties worden hier gebruikt, evenals de REST API.

Connectiviteit met verschillende IIOT apparaten: Het sepioo IIOT platform kan verbinding maken met een breed scala aan apparaten zoals sensoren, labels, NFC lezers of NB-IoT.

Veilig en krachtig: Het sepioo IIOT platform maakt niet alleen indruk door zijn flexibiliteit en compatibiliteit, maar ook door zijn eenvoudige en veilige beheer. Dit omvat bijvoorbeeld de geïntegreerde template editor of de flexibele aanpassing van workflows met aanpassingen van LED knippatronen, paginawisselingen van labels of zelfs import/export van informatie. Bovendien maakt het platform de bewaking van de systeemstatus mogelijk via actieve pushmeldingen met speciaal geconfigureerde gebruikersautorisaties voor nog meer veiligheid.

Toepasbaar in elke omgeving: Als cloud oplossing vereist het sepioo IIOT platform geen lokale installatie of onderhoud en is het altijd up-to-date, stabiel en veilig door automatische updates. Lokale installaties zijn echter mogelijk op aanvraag.