De gemakkelijke weg naar digitale prijskaartjes met onze ESL-startpakketten

Instappen in de wereld van de elektronische prijsetikettering kan heel eenvoudig zijn. Met de praktische ESL Starter Packs, bestaande uit een access point, elektronische prijsetiketten of labels en andere accessoires, is het opzetten en configureren (plug-and-play) kinderspel.

Elektronische prijsetikettering maakt het eenvoudig om aan de slag te gaan met procesdigitalisering in de productie, logistiek of flexibele, dynamische prijsetikettering in uw winkel. De starterkits zijn speciaal ontworpen om u op weg te helpen, maar kunnen, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, worden opgeschaald. Extra toegangspunten en digitale prijsetiketten van andere formaten uit de serie kunnen probleemloos achteraf worden ingebouwd. Zo stelt u uw initiële investering veilig en bent u klaar voor de toekomst. E-shelf-labels biedt u Starter Packages van gerenommeerde fabrikanten met de voordelen van toonaangevende Electronic Shelf Labels technologie tegen een aantrekkelijke prijs.

Met een ESL Starter Package krijgt u een gebruiksvriendelijk systeem dat maximale uitbreidingsvrijheid biedt en zo de kern kan vormen van uw toekomstige project met maximale kostenefficiëntie. Alle aangemaakte templates en instellingen kunnen uiteraard worden gebruikt voor de latere uitrol.

NEWTON STARTERKIT

De NEWTON starter kit van SoluM bevat alles wat u nodig heeft om uw prijskaartjes te digitaliseren in de stationaire detailhandel of in de productie. Afhankelijk van uw behoeften is het pakket beschikbaar in 3 verschillende formaten, elk met 20, 40 of 90 digitale prijskaartjes om u op weg te helpen. Dankzij de uiterst eenvoudige implementatie is het pakket ook geschikt voor bedrijven die net beginnen met digitale processen. De displays van de elektronische prijskaarten zijn gebaseerd op e-ink technologie en zijn daarom bijzonder goed leesbaar voor klanten.

Voordelen in één oogopslag:

  • Centrale controle: de inhoud kan centraal vanaf een pc worden bijgewerkt op een tijdbesparende en eenvoudige manier.
  • Gebruiksvriendelijkheid: installatie en beheer zijn ook zonder diepgaande IT-kennis mogelijk
  • Schaalbaarheid: de ESL-oplossing kan op lange termijn worden uitgebreid met bijkomende elektronische etiketten en toegangspunten om het volledige productassortiment te dekken
  • Milieuvriendelijkheid: de digitale etiketten zijn papierloos en energiebesparend en beschermen het milieu en de hulpbronnen

De NEWTON Starter Kit bevat:

  • NEWTON digitale etiketten in de formaten 2,6" of 4,2" in zwarte behuizingkleur en zwarte, witte en rode displaykleuren. Het aantal eenheden hangt af van het gekozen pakket.
  • NEWTON Gateway (incl. patchkabel) met 2,4 GHz
  • AIMS software proeflicentie met een looptijd van 6 maanden
  • Max. 4 uur ondersteuning voor installatie en inwerken

De keuze voor een ESL-systeem is niet altijd eenvoudig. Ons team adviseert u graag bij de keuze van de juiste starterkit en op het gebied van software, voordelen voor klanten en retailers en implementatie van de digitale prijskaartjes in bestaande IT-structuren.

In onze auto-iD 24/7 online shop vindt u ook andere elektronische prijskaarten van SoluM en VUSION in verschillende maten en geschikte houders en standaards voor een stabiele installatie in de winkel of het magazijn.