Peg Hook Label – Minimalistische prijskaartjes, speciaal voor de detailhandel

Alle voordelen op een rij
  • 8 keer snellere real-time updatesnelheid
  • Batterijlevensduur tot 3 jaar
  • Op locatie gebaseerde diensten
  • Ultraslank ontwerp met 1,3 inch display
  • Individuele branding mogelijk
  • LED in 7 kleuren

NEWTON Peghook - Intelligent design ontmoet moderne technologie

Dankzij het ultraslanke ontwerp kan de NEWTON Peghook – het label met dubbele haak voor geperforeerde muren -  optimaal worden geïntegreerd in elke winkel. De compacte digitale prijskaartjes zijn bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld bouwmarkten en tuincentra, omdat een grote selectie van goederen zoals gereedschap of kleine onderdelen voor huis en tuin in een kleine ruimte moeten passen. De prijskaartjes zijn ontworpen om klanten en personeel te helpen overzicht te houden in de winkel en in de schappen. NEWTON Peghook Etiketten zijn daarom extra slank en hebben een vervangbare bevestiging waarmee de geperforeerde wandhaak etiketten kunnen worden bevestigd aan de in de handel verkrijgbare dubbele haken voor Europerforatie. Dit maakt het eenvoudig om veel producten naast elkaar in het schap te plaatsen.


Uitgerust met moderne E-Ink technologie, biedt het NEWTON Peghook display altijd optimale leesbaarheid met een laag stroomverbruik en zelfs bij een suboptimale kijkhoek. Bovendien zijn de kleine Peghook labels bijzonder energiezuinig met een batterijduur tot 3 jaar bij 2 updates per dag.

Flexibel en uniek

De geperforeerde wandhaakprijsetiketten bieden ondanks hun handige ontwerp de mogelijkheid tot custom branding. Pas het etiket aan elk merk of elk bedrijf aan door het met uw logo te laten bedrukken. Er is voldoende ruimte op het 1,3 inch display om alle informatie over het product digitaal weer te geven. Naast de prijs kunnen ook de productnaam, barcode of QR-codes worden weergegeven. De e-ink displays kunnen de huidige prijs of andere informatie op het prijskaartje rood markeren. Bovendien dient de geïntegreerde LED in rood, groen of geel als indicator voor verschillende handelingen: dankzij pick-by-light kunnen personeel en klanten gemakkelijker de producten vinden die ze zoeken, wat kostbare tijd bespaart.

Bespaar kosten met de Peg Hook

Het formaat van het display is niet alleen handig, maar ook kostenbesparend. Met veel verschillende producten neemt het aantal benodigde etiketten toe - de Peg Hook labels bieden de perfecte mix van praktisch en efficiënt. Het compacte 1,3 inch display biedt voldoende plaats voor alle informatie die de klant nodig heeft. U bespaart kosten in vergelijking met digitale etiketten met een groter display. U bespaart ook tijd en geld in vergelijking met conventionele papieren of plastic prijsetiketten. Dankzij de databases in het content management systeem en de koppeling met uw goederenbeheersysteem, kunnen prijsaanpassingen of wijzigingen in de artikelstam met slechts enkele klikken bijna real-time worden overgezet naar het etiket.

Hoge updatesnelheid

Aangezien de toenemende digitalisering en globalisering ervoor zorgen dat de markt steeds prijsgevoeliger wordt, is het belangrijk dat retailers snel reageren op prijsaanpassingen. Daarom is er behoefte aan een snelle aanpassing van de informatie op de elektronische prijskaartjes. Met een snelheid die 8 keer sneller is, kunnen de Peg Hook-etiketten in real time worden bijgewerkt - volledig automatisch, afhankelijk van het systeem en de opgeslagen informatiebron.


Voor extra informatie kunnen tot zeven pagina's afzonderlijk worden opgeslagen op het peg hook label. Met de knop op de achterzijde van het etiket kan tussen de pagina's worden gewisseld of kunnen andere functies worden toegewezen. De gegevensoverdracht kan eenvoudig worden beheerd via het ESL-systeem.

Op locatie gebaseerde diensten

Location Based Services en Pick-by-Light maken het voor klanten en personeel gemakkelijker om specifieke producten te vinden. Door op de geïntegreerde knop op het prijskaartje van de geperforeerde wandhaak te drukken, wordt de locatie in real time doorgegeven. De location based services zorgen ervoor dat er sneller kan worden gereageerd, bijvoorbeeld als de klant hulp nodig heeft of als een medewerker wil melden dat de producten moeten worden aangevuld.


Met referentielabels kan de locatie van het gezochte product binnen de winkel en langs een rij schappen worden bepaald. De LED op het Peg Hook label signaleert de exacte locatie van het product met behulp van de pick-by-light functie. Afgebroken aankopen als gevolg van lange zoektijden of zelfs mislukte zoekacties worden door deze technologie geminimaliseerd. Uw medewerkers besparen ook tijd bij het vullen van schappen, omdat de LED's de te vullen posities markeren. De PDA of tablet van de werknemer geeft via een barcode feedback aan het systeem en rondt het proces af.


Dankzij location-based services en pick-by-light kunt u niet alleen uw klanten een verbeterde winkelervaring bieden, maar ook de navigatie binnen het pand optimaliseren. Medewerkers kunnen zo snel de weg vinden naar de klant en het bijbehorende product.

U heeft al een rekkensysteem met euroophanging of andere haaksystemen en wilt ook overstappen op digitale prijsetiketten?

De Peg Hook labels kunnen dankzij hun ophanging en de vele mogelijkheden optimaal in de handel worden geïntegreerd.

Ontdek het verschil! Onze experts van e-shelf-labels adviseren u graag.