Software voor elektronische prijskaartjes en digital signage

Bij het opzetten van de technische infrastructuur voor elektronische etiketten in uw bedrijf staat u ook voor de vraag hoe u het communicatienetwerk tussen de digitale prijsborden en de interne software van het bedrijf op wilt zetten. Op dit punt staan wij u terzijde met onze basissoftwareoplossingen, waarmee u uw digital signage schermen of ESL-prijsetiketten kunt opnemen en aansturen.

Elk door e-shelf-labels geleverd Access Point heeft standaard voorgeïnstalleerde basissoftware, die al de nodige functies biedt en de infrastructuur van alle prijsborden snel, stabiel en efficiënt voedt met alle informatie - voor een vlotte dagelijkse werking. Deze software is een betrouwbare basis waarmee eenvoudige toepassingen kunnen worden gerealiseerd en waarop u altijd kunt terugvallen als meer geavanceerde software op dat moment niet bruikbaar is.

Softwareoplossingen voor uw specifieke behoeften

De infrastructuur van elk bedrijf is uniek opgebouwd en vereist daarom een individuele oplossing die enerzijds aangepast is aan de technische vereisten en anderzijds voldoet aan de eisen van het bedrijf. Afhankelijk van het type systeem waarin de elektronische prijskaartjes worden ingevoerd en de vereiste functies, bieden wij twee software-opties die de basis vormen voor een soepele werking van de prijskaartjes - fbOS en Core Service met de Jeegy-software als uitbreiding.

fbOS

fbOS is de basissoftware die is ontwikkeld voor de aansturing van digitale prijsborden via het toegangspunt van het SubGIG-systeem (868 GHz). Controlefunctie, sjabloongenerator en aansluiting van de interfaces zijn de standaardfuncties waarover fbOS beschikt en die noodzakelijk zijn voor een succesvolle opzet van digitale prijsetikettering, buffetetikettering of elektronische magazijnetikettering in elk bedrijf.

Jeegy Software

Core Service biedt de basisfuncties voor het controleren en beheren van uw digitale prijskaartjes en elektronische etiketten in het 2,4 GHz systeem. De Jeegy-software is een uitbreiding van de Core Service en biedt aanvullende functies die zijn gegroepeerd in modules en zijn afgestemd op de specifieke vereisten van prijsetikettering in grotere detailhandelszaken. Automatisering van prijswijzigingen, koppeling van prijskaartjes aan de weer te geven producten en nauwkeurige weergave van de voorraad zijn de kenmerken van de Jeegy-software die spreken voor het gebruik van de software voor elektronische prijsetikettering in grotere winkels. Bovendien kunt u de software gebruiken om sjablonen te genereren en te koppelen aan andere functies.

Aims Software

Aims is speciaal ontwikkeld als software voor NEWTON Labels en maakt centrale aansturing van de elektronische prijsetiketten mogelijk. Met de geïntegreerde Label Designer kunnen etiket- en prijsinformatie op de e-paper displays ook aangepast worden volgens uw ERP systeem. Om altijd zo toegankelijk mogelijk te zijn, is Aims ook beschikbaar als mobiele versie. De applicatie biedt alle nodige functies om de etiketten te beheren en de interface met het goederenbeheersysteem te controleren.

Specifieke oplossingen voor industrie, logistiek, evenementenbeheer en gastronomie

Voordelen voor uw bedrijf:
  • Snelle en foutloze import van informatie uit de database in de basissoftware
  • Aansturing van de E-Ink labels rechtstreeks vanuit uw SAP ERP-systeem
  • Tijdsbesparing door automatisering van displaywijzigingen
  • Optimalisatie van de workflow door processen real-time in kaart te brengen
  • Eliminatie van dubbele bezetting van kamers of tafelreserveringen