Complete oplossingen uit één hand

Bij e-shelf-labels bieden we meer dan alleen een productassortiment. Of het nu gaat om detailhandel of industrie - de elektronische displays kunnen vele toepassingen snel en uitgebreid aan en kunnen worden gekoppeld aan uw respectievelijke ERP- of afsprakenprogramma.

U vindt onze producten mooi? U heeft een idee hoe u onze elektronische displays op een andere manier zou willen gebruiken, maar u mist nog de geschikte aansluiting of software? Samen met ons sterke partnernetwerk ondersteunen wij u graag bij de ontwikkeling en uitvoering van uw ideeën.

Installatie/implementatie

De structuur van e-shelf-labels bestaat uit elektronische prijsetiketten, Access Points en een Core Appliance. Om de werkelijk benodigde hoeveelheid hardware te bepalen, voeren wij voor u een gecoördineerd eerste onderzoek uit. Dit is nodig om eventuele zwakke punten in de dekking op te sporen.

Zodra de infrastructuur aanwezig is, kunnen de gegevens via XML, CSV of TXT (vaste lengte) uit het bestaande ERP worden geïmporteerd.

Consulting

e-shelf-labels is veel meer dan alleen prijsetikettering. Ze zijn zo individueel als de behoeften van het toepassingsgebied. Door de voortdurend groeiende vraag breiden de toepassingsgebieden voor e-ink displays zich uit en blijven de kosten dalen.


Daarom richten wij ons op advies dat geen vraag onbeantwoord laat. Vanaf het eerste contact tot en met de follow-up inclusief uitgebreide ondersteuning is e-shelf-labels uw betrouwbare partner. Uiteraard helpen we ook graag bij de ontwikkeling van op maat gemaakte interfaces of andere softwareoplossingen.

Service

Auch nach der Installation können Sie sich auf uns verlassen. Gerne stehen wir Ihnen mit unserem technischen Support mit Rat und Tat zur Seite. Kommen Sie auch gerne mit allen weiteren Anfragen auf uns zu, denn unser Erfolg bemisst sich an Ihrem.

Natürlich bieten wir von Einzelsupport bis zum Servicevertrag verschiedene Möglichkeiten an, um Ihrem Anliegen möglichst fachgerecht begegnen zu können. Wir freuen uns auf Ihren Anruf.

Uitrolservice

Wij bieden complete oplossingen uit één hand en realiseren roll-outprojecten voor elektronische bewegwijzering voor uw filialen. Op basis van een uitgebreid advies plannen wij in nauwe samenwerking met uw bedrijf een individueel montageconcept voor uw digitale etiketten, dat precies aan uw eisen voldoet.

De implementatie van de roll-out omvat niet alleen de professionele montage op het schap, maar ook de activering en koppeling van de etiketten met artikelgegevens in het filiaaloverkoepelende administratiesysteem. De gegevensintegratie kan plaatsvinden via reeds bestaande ERP- en SAP-koppelingen. De laatste stap betreft de uiteindelijke implementatie door middel van de bijbehorende software, waarmee alle gewenste use cases in kaart kunnen worden gebracht. Ook na afronding van het project blijft e-shelf-labels uw aanspreekpunt voor vragen en technische problemen.