Grijswaarden HD E-Ink Displays

Duurzaamheid ontmoet design

Grijze HD E-Ink displays zijn bijzonder geschikt als bewegwijzering voor kantoren en ziekenhuizen, maar ook als displayborden bij bushaltes. De alles-in-één signagesystemen combineren eenvoudige bediening, simpel, elegant design met energie- en kostenbesparende technologie. De displays met grijswaarden zijn elektronische papieren schermen met cloud-gebaseerde beheersystemen. Dankzij de e-ink technologie hebben de schermen een hoog contrast en een stabiele kijkhoek, waardoor ze zelfs in direct zonlicht leesbaar zijn.

Gemakkelijk te bedienen

De grijze displays van e-shelf-labels kenmerken zich vooral door hun eenvoudige en ongecompliceerde bediening en kunnen binnen enkele minuten overal worden gemonteerd. Kabels en installatie zijn niet nodig. De digitale apparaten kunnen snel en eenvoudig worden bevestigd met de meegeleverde magneetbevestiging of met een VESA-bevestiging. De displays zijn veel energiezuiniger dan LCD-schermen en werken tot 12 maanden op één batterijlading.

Hoogwaardig, elegant design

Ook qua uiterlijk hebben de HD displays met grijstinten veel te bieden: hoogwaardige behuizing van geanodiseerd aluminium in combinatie met ontspiegeld, sterk doorlatend glas. De kleuren kunnen worden gekozen tussen zwart en grijs en kunnen dus overal worden geïntegreerd. De schermen worden aangeboden in 13-inch en 32-inch formaten. De inhoud kan eenvoudig en individueel worden vormgegeven via het content management systeem zodat het display naadloos past in de omgeving en de bedrijfsstijl.  

Veelzijdig inzetbaar

Alle voordelen in één oogopslag
  • Eenvoudig, hoge kwaliteit & veelzijdig
  • Stroom- en kostenbesparend
  • Alles-in-één bewegwijzeringssysteem
  • Veelzijdig in gebruik
  • Snelle en eenvoudige installatie
  • 16-bits beeld in grijstinten
  • Simpel en modern design

 

Galerie