ESL efficiënt beheren en controleren met SmaSS Middleware

Uw voordelen in één oogopslag
  • Eenvoudige integratie dankzij Click & Install
  • Meertalig en multi-client mogelijkheid
  • Schaalbaar
  • Responsive Web UI
  • Cloud of on-premise
  • Eenvoudige uit te breiden met meer gegevensbronnen en display-types
  • Continue ontwikkeling

Wat is middleware?

De term middleware verscheen voor het eerst in 1968 in een rapport naar aanleiding van de NATO Software Engineering Conference. De term werd echter pas in de jaren tachtig algemeengoed. In die tijd verwees middleware vooral naar oplossingen die zorgden voor compatibiliteit tussen nieuwere toepassingen en oudere systemen. Middleware wordt gebruikt bij webservers, applicatieservers, contentmanagementsystemen en andere hulpmiddelen voor de ontwikkeling en invoering van toepassingen. Middleware biedt een interface voor basisfuncties van het besturingssysteem als aanvulling op de application programming interface (API) van het besturingssysteem.

De term middleware verwijst dus naar software die dient als brug tussen verschillende systemen en toepassingen en wordt opgevat als een tussenpersoon tussen afzonderlijke systemen in het bedrijf. Middleware kan on-premise of in de cloud worden gebruikt.

Een solide basis met talrijke mogelijkheden

De SmaSS-middleware is de basis voor het koppelen van onze e-ink-etiketten aan uw systeem of database. Afhankelijk van het toepassingsgebied heeft SmaSS verschillende tools en frameworks.

SmaSS Middleware is momenteel beschikbaar voor drie toepassingsgebieden: industrie en logistiek, horeca en room signage.

SmaSS Logistiek

SmaSS Logistiek is de middleware-oplossing voor industriële toepassingen. Creëer de interface tussen uw SAP ERP-systeem en optimaliseer uw processen, machinegebruik en opslag. Complexe processen kunnen eenvoudig worden gevisualiseerd voor uw medewerkers. Gebruik systeembewaking om problemen in een vroeg stadium op te sporen. Dit maakt efficiënt werken in een moderne industrie 4.0 mogelijk.

SmaSS Gastro

SmaSS Gastro maakt intelligente reservering en menu planning mogelijk, evenals buffet bewegwijzering op basis van uw opgeslagen database - dankzij cloud computing ook ongecompliceerd voor meerdere vestigingen. SmaSS Gastro is daarmee de middleware-oplossing voor horeca. Naast de administratie en weergave van gerechten en tafelreserveringen op onze e-ink displays, heeft u ook de mogelijkheid om gasten via QR-code of NFC te voorzien van verdere informatie zoals allergenen, reserveringstijden of zelfs aanbiedingen.

SmaSS Office

Door uw gegevensbron (bijv. agenda of registratiesystemen) via SmaSS Office te koppelen aan onze digitale labels, kunt u de bewegwijzering van uw vergaderruimtes en kantoren flexibel implementeren. Maak zoals u gewend bent afspraken in uw agenda. De weergave op de e-ink displays wordt dienovereenkomstig bijgewerkt en zo in real-time aangepast aan wijzigingen in afspraken. SmaSS Office kan eenvoudig worden beheerd via de intuïtieve webinterface.