Onze resellers voor uw projecten

Onze resellers verkopen het e-shelf-labels portfolio, adviseren klanten, werken samen met ons aan projectimplementaties en verlenen service voor digital signage. Het doel van deze samenwerking is het vinden van de optimale oplossing voor onze klanten en hun wensen.


Profiteer van dit sterke netwerk en kom meer te weten over het aanbod van onze resellers!

Ons reseller netwerk


QLM

 

QLM is gespecialiseerd in kant-en-klare magazijnen die zijn afgestemd op de logistieke behoeften van de klant. Het Hongaarse bedrijf biedt uitgebreide intralogistieke oplossingen: Van planning, ontwerp, automatisering en systeemintegratie tot exploitatie.

 


 

PositivaPositiva is een snelgroeiend high-tech bedrijf in Slovenië dat creativiteit combineert met software tools. Uitgebreide ervaring op het gebied van klassieke marktcommunicatie wordt gebruikt voor de ontwikkeling van digitale tools om een optimaal aanbod van communicatieoplossingen voor klanten te garanderen.

 


EZ-Workspace


EZ Workspace ontwikkelt in Frankrijk innovatieve digitale displayoplossingen voor alle soorten van werkomgevingen. De signage systemen zijn gebaseerd op e-paper technologie met een laag stroomverbruik en werken op batterijen, dus ze zijn volledig draadloos en zeer eenvoudig te installeren.

 


{{::}}