Één systeem voor uw elektronische prijskaartjes

Abonnement, Cloud of On-Site?

AIMS is beschikbaar in drie verschillende modellen, zodat u kunt kiezen voor het model dat het beste past bij de behoeften van uw bedrijf of ESL-projecten.

AIMS Saas: Het AIMS Saas abonnementsmodel staat voor snelle implementatie, real-time software updates, schaalbare en betrouwbare werking, en totale kostenbesparing. Het garandeert een ononderbroken werking en de hoogste veiligheid op het gebied van identiteitsbeheer en gegevensbescherming met API-authenticatie en webcommunicatie op basis van HTTPS.

AIMS on-premise: Met AIMS on-premise beheert u de software, inclusief de mogelijkheid om te schalen en aan te passen aan uw behoeften door middel van beschikbare add-ons. Op lange termijn is AIMS on-premise een kosteneffectieve oplossing met een hoog niveau van functionaliteit en gegevensbeveiliging. AIMS on-premise jaarlicenties of vijfjarenpakketten omvatten Dashboard, Portal, Core, Layout Designer en Web PDA.

AIMS Cloud: Een flexibele digitale systeemoplossing voor groeiende bedrijven. AIMS Cloud draait vanaf een beveiligde server in een datacenter en maakt horizontale schaalbaarheid, parallelle verwerking en continue beschikbaarheid mogelijk. Tegelijkertijd bent u verzekerd van een hoog beveiligingsniveau op het gebied van gegevensherstel, back-ups, statusrapportage en gebruikersverificatie. Voor meer informatie over deze optie kunt u contact opnemen met een van onze ESL-consultants.

Aims Dashboard exclusief ontwikkeld voor SOLUM Label

Met het AIMS Dashboard beheert u uw digitale prijskaartjes, inventaris, gegevens en gebruikers in één desktopwerkruimte. De intuïtieve interface geeft u toegang tot analyses en tools voor een eenvoudige en efficiënte werking. Met slechts een paar klikken kunt u producten vinden, voorraden bekijken, systeemrapporten maken of nieuwe en bestaande gebruikersprofielen beheren.

Aims Manager

Voor wie mobiel werkt, biedt AIMS ook een mobiele versie. Met de applicatie AIMS Manager kunnen u of uw medewerkers snel de elektronische prijsetikettering op mobiele apparaten beheren of de interface met het merchandise management systeem controleren. Zo blijft er in de industrie en detailhandel meer tijd over om zich op andere belangrijke taken te concentreren.

Lay-out ontwerper

Naast controlefuncties bevat de AIMS software de AIMS Layout Designer voor een eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerp van uw elektronische prijsetiketten. Door het gebruik van sjablonen is geen diepgaande ontwerpkennis vereist om aantrekkelijke lay-outs met 1D-barcodes, QR-codes, prijzen of tekstelementen voor uw elektronische labels te maken. De lay-outs kunnen worden gemaakt voor de verschillende ESL-formaten om klanten of medewerkers te voorzien van actuele informatie.

Onze consultants geven u graag meer informatie over NEWTON hardware of andere digital signage oplossingen voor het digitaliseren van uw prijsetikettering.