Accessoires voor elektronische prijskaartjes: Flexibele montageoplossingen, framekleur, batterijen en anti-diefstalbescherming voor digitale labels

Elektronische schapetiketten zorgen voor maximale efficiëntie bij de dagelijkse werkzaamheden in een groot aantal sectoren. Dankzij dynamische prijsaanduiding kunnen voorraadgegevens op schappen in real-time worden bijgewerkt en ingevoerd. In tegenstelling tot klassieke prijsetikettering maakt dit een hoge frequentie van prijs- en voorraadwijzigingen mogelijk en wordt de werktijd van het personeel vele malen verminderd.

Net zoals e-shelf-labels voor elk toepassingsgebied de juiste digitale signalisatie vindt, omvat ons brede productassortiment individuele accessoires voor uw elektronische etikettering: deze omvatten stabiele bevestigingsoplossingen voor de elektronische etiketten, de kleur van de etiketten en schappen en een veilige diefstalbeveiliging met behulp van Easylock.

De elektronische etiketten kunnen eenvoudig aan schaprails worden bevestigd, aan geperforeerde wandhaken worden bevestigd of in de vorm van een posterdisplay worden gemonteerd. De flexibiliteit van de elektronische schapetiketten laat niets te wensen over: voor een professionele montage van de digitale etiketten hebben wij naast de schaprails of adapters diverse acrylaatstandaards, haken, ophangingen, klemmen of vloerstandaards, zodat digitale etikettering voor vrijwel elke winkelconfiguratie mogelijk is.

Naast ons uitgebreide assortiment standaard accessoires kunnen wij op verzoek ook individuele montageoplossing of beugel voor de elektronische etiketten op maat maken. De elektronische schapetiketten bieden onbeperkte mogelijkheden voor een individuele inrichting van de verkoopruimte: dit geldt met name voor de kleuren van het frame, die kunnen worden afgestemd op het corporate design van uw bedrijf en zo als verkoopbevorderende maatregel kunnen dienen.

Plank bevestigingen

Rekbeugels vormen een groot deel van ons accessoire assortiment.

De rekbevestigingen zijn even talrijk als de verschillende rekkensystemen. Of het nu gaat om Wanzl, Tegometall, Linde of Resinjo, wij vinden voor u de ideale montageoplossing dankzij onze veelzijdige oplossingen. Met behulp van de fabrikant SES-imagotag ontwikkelen wij voor u individuele bevestigingsoplossingen.

Easylock - de veilige oplossing

Bovendien bieden wij het gepatenteerde Easylock-systeem aan, dat de elektronische prijskaartjes stevig verankert aan een rail die aan het schap is bevestigd. Alleen met behulp van een aparte Easylock-sleutel kunnen de elektronische prijskaartjes worden losgemaakt en zo in de winkel worden verwisseld of verplaatst.

Een efficiënt in-house systeem precies gericht op de detailhandel. Hoge functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid maken een snelle inzet mogelijk - ook bij veeleisende klanten.

Lijsten - voor meer kleur

Lijsten dragen aanzienlijk bij tot de algemene uitstraling van een winkel. Witte lijsten hebben vaak de voorkeur, maar het toepassingsgebied en de productkleuren vragen vaak om een ander schapontwerp.

Standaard worden de frames aangeboden in signaalwit en antraciet. Andere kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Batterijen - gegarandeerde lange levensduur

Batterijen horen net zo goed bij de accessoires als bevestigingsmiddelen, omdat ze een lange levensduur hebben en daarom zelden bijbesteld hoeven te worden.

De lithiumbatterijen kunnen gemakkelijk en zonder veel inspanning door de eigen medewerkers ter plaatse worden geïnstalleerd. Lange levensduur - weinig moeite.