Jeegy software voor elektronische prijsetikettering

In kaart brengen van de inventaris naar de meest actuele stand van zaken

Voor elke winkelier is het van groot belang om overzicht te houden over de voorraad in het magazijn en het assortiment in de winkel. Om uitgebreide voorraden in het magazijn en in de winkel overzichtelijk weer te geven is als onderdeel van de Jeegy software de module winkelbeheer ontwikkeld. Met behulp van het winkelmanagement kan niet alleen de belangrijkste productinformatie, maar ook de voorraad en beschikbaarheid van de goederen worden weergegeven op de elektronische labels in de schappen. Op deze manier profiteren zowel klanten als medewerkers doordat ze de beschikbaarheid van het gewenste product en de daaropvolgende levering van goederen in real-time kunnen volgen.

Tijdbesparend prijsbeheer

Supermarkten staan voor grote uitdagingen. Om omvangrijke en tijdrovende prijsaanpassingen te vereenvoudigen en de bijbehorende tijd en personeelskosten te verminderen, biedt de Jeegy-software een passende oplossing in de vorm van prijsbeheer. Met behulp van deze softwaremodule kunnen medewerkers met een paar klikken de prijzen van geselecteerde producten wijzigen, komende wijzigingen vooraf plannen en repeterende wijzigingen automatiseren. Om de afgeprijsde goederen of productpromoties zichtbaar te maken voor uw klanten in de winkel, kunt u met de Jeegy-software uw digitale prijsetiketten laten knipperen of de inhoud die op de elektronische schapetiketten moet worden gemarkeerd rood of geel markeren (afhankelijk van het displaytype).

Virtuele versie van uw bedrijf

Hoe groter de oppervlakte van de winkel en hoe uitgebreider het assortiment, hoe complexer de planning van de distributie van goederen in de winkel. De combinatie van twee modules van de Jeegy-software - Geolocation en Link - stelt u in staat om enerzijds elk elektronisch schapetiket in uw winkel of magazijn te lokaliseren en anderzijds elk elektronisch prijskaartje aan het bijbehorende product te koppelen. Met behulp van de Jeegy-software wordt een virtuele kaart van uw winkel- of magazijnruimte, inclusief de rijen schappen, gemaakt, waardoor het lokaliseren van afzonderlijke etiketten of specifieke producten, alsmede het opzetten en beheren van goederen wordt vereenvoudigd.

Online winkelervaring

De voortdurende evolutie van het Internet of Things (IoT) en online winkelen beïnvloedt het koopgedrag van consumenten, zelfs bij het winkelen in de fysieke detailhandel. Jeegy geeft u de mogelijkheid om het retailkoopproces aan te passen aan online winkelen en zo tegemoet te komen aan de veranderende behoefte van klanten aan meer informatie en flexibiliteit. Dankzij de NFC-mogelijkheid van de elektronische schapetiketten en de interactieve productadviseur, hebben uw klanten in de winkel direct toegang tot de online beschikbare informatie over het product. Zo kunnen uw klanten reviews over het product lezen of prijzen en kenmerken van soortgelijke producten direct bij het schap vergelijken.