e-shelf-labels biedt ideale functies met toegevoegde waarde voor uw digital signage toepassing

e-shelf-labels is uw partner als u uw stationaire handel via digitale netwerken een innovatieve winkelervaring wilt bieden. Wij bieden u voor elke digital signage-toepassing een passende software- en hardwareoplossing en ideale functies met toegevoegde waarde voor uw individuele toepassingsgebied.

Het spectrum van digital signage-oplossingen van e-shelf-labels reikt van digitale prijsborden tot sensorgestuurde digital signage-installaties, die geschikt zijn voor retail-, hotel- en gastronomieomgevingen, maar ook voor toepassingen in de industrie, gebouwbeheer en openbaar vervoer.

Digital signage oplossingen van e-shelf-labels

  Onze digitale oplossingen
  • Elektronische prijskaartjes
  • Instore TV-oplossingen
  • Interactieve videobalken
  • Stretch displays
  • E-Ink display oplossingen zonder bedrading
  • Digitaal ruimtebeheer
  • LCD touch-oplossingen (virtuele verkoopadviseurs)

  Functies met toegevoegde waarde voor uw digital signage toepassing

  Scan, Pay and Go: betalen bij het schap met Self-Scanning

  De voordelen van Scan & Go
  • Zelf scannen: mobiel betalen
  • Innovatieve winkelervaring voor uw klanten
  • Locatie-/tijdonafhankelijke betaling bij het schap
  • Minimalisering van het verlaten van het winkelwagentje
  • Maximale klantgerichtheid

  Mobiele betaaloplossing bij het schap

  Dankzij deze geïntegreerde mobiele betaaloplossing in het schap hoeven uw klanten niet meer aan de kassa te betalen en dus ook niet meer in lange rijen te staan, waardoor klanten vaak afzien van hun aankopen.

  Of het nu gaat om QR-code betaling of NFC-oplossingen: e-shelf-labes biedt u een breed scala aan mobiele betaaloplossingen die, bijvoorbeeld in combinatie met fashionTAG's in de kledingsector of met elektronische schapetiketten in de supermarkt, uw klanten meer gemak bieden.

  Captana: Shelf monitoring voor een veilig voorraadoverzicht in real-time

  De voordelen van Captana
  • Beschikbaarheid bij het schap: Real-time overzicht van de voorraad
  • Verhoogde omzet: geen lege schappen meer
  • Geolokalisatie via ShelfWatch App
  • Kostenbesparend voorraadbeheer
  • Weergave van fout geplaatste artikelen

  Automatische schapbewaking

  De automatische schapbewaking van Captana garandeert uw winkel een veilig voorraadoverzicht en stelt u in staat uw voorraad enorm te optimaliseren. Captana detecteert en markeert de positie van ontbrekende voorraad (On-Shelf Availability) rechtstreeks in het visuele beeld van de schappen.

  Het personeel wordt onmiddellijk gewaarschuwd via hun handhelds en kan via lokalisatie direct naar het actiepunt genavigeerd worden. Dit bespaart uw personeel kostbare tijd die geïnvesteerd kan worden in andere werkzaamheden.

  SCREEENR: Platform voor interactieve productadviessystemen in de stationaire handel

  Bied uw klanten de voordelen van e-commerce in de stationaire detailhandel: in plaats van zelf online onderzoek te moeten doen, nemen slimme hulpsystemen het ondersteunende verkoopadvies voor klanten en verkoopmedewerkers in de winkel over. De SCREEENR-softwareoplossing is geschikt voor tv's, touchscreens, tablets of smartphones in de winkel en stelt klanten in staat specifieke producten te zoeken. Via het display/touchscreen geven de virtuele verkoopadviseurs de essentiële informatie over het favoriete artikel, zodat de aankoopbeslissing direct in de winkel kan worden genomen. Als alternatief kan SCREEENR ook worden gebruikt om andere content centraal te verzamelen, te creëren en te beheren voor alle digital signage-apparaten.

  Gericht zoeken naar producten zonder online onderzoek

  Het SCREEENR digital signage platform omvat de Content Designer voor het creëren van content via het drag &drop principe, de Content Manager voor het centrale beheer van content in de cloud, en het Player Element voor het afspelen van content op alle displays. Op basis van deze drie elementen kan met SCREEENR aansprekende digital signage content en interactieve assistentiesystemen worden gebouwd en beheerd.

  U weet nog niet zeker wat de juiste toegevoegde waarde is voor uw digital signage toepassing en heeft behoefte aan individueel advies? Neem gerust contact met ons op - we kijken uit naar uw e-mail of uw telefoontje.