Digitale kamerbewegwijzering garandeert duidelijkheid en efficiëntie

Voordelen
 • Up-to-date kamerbewegwijzering door centrale wijzigingen met één druk op de knop
 • Duidelijke digitale zaalbewegwijzering
 • Geen meervoudige boekingen
 • Geen onnodige hoge administratiekosten door efficiënter zaalgebruik
 • Directe interface met agendabeheerprogramma
 • Bewegwijzering als oriëntatiehulp in grote gebouwen
 • Moderne externe presentatie
Industrieën
 • Kantoren / Vergaderzalen / Conferentiezalen
 • Ziekenhuizen / Behandelingskamers
 • Hotels
 • Restaurants
 • Onderwijsinstellingen
 • Transportknooppunten: Luchthavens / treinstations

Digital signage-oplossingen op basis van e-ink of e-paper vinden niet alleen hun weg naar kantoren als hulpmiddel bij het ruimtebeheer, maar vergemakkelijken ook alledaagse processen. De beproefde technologie van elektronische schapetiketten vereenvoudigt dankzij de digitale borden de oriëntatie op verkeersknooppunten zoals luchthavens of treinstations en kan dankzij de ongecompliceerde installatie fungeren als wegwijzers in banken, hotels, medische voorzieningen, tankstations, overheidsgebouwen en onderwijsinstellingen. In ziekenhuizen kan digital signage worden gebruikt als etiketteringsoplossing ter ondersteuning van de planning van behandelkamers, operatiekamers en de bedbezetting.

 

Intelligent ruimte- en bureaumanagement met ROOMZ

Coworking en desk sharing

Coworking wordt door steeds meer werkenden gebruikt. Hierbij stellen onafhankelijke bedrijven hun ruimte, die deels gemeubileerd is, ter beschikking om thuiswerkers, zelfstandigen of starters te voorzien van geschikte ruimtes zoals vergaderzalen of werkplekken. De individuele ruimtes worden gehuurd en gereserveerd.

Desk sharing daarentegen vindt plaats binnen een bedrijf. Het bedrijf heeft minder mensen in dienst dan er werkplekken beschikbaar zijn. Daarom speelt het beheer van deze werkplekken hier een belangrijke rol.

Vrije keuze van inhoud en presentatie maken bewegwijzering in de huisstijl mogelijk

Naast de duur van de kamerbezetting kunnen elektronische labels ook aanvullende informatie weergeven, zoals de naam van het evenement. Ook wijzigingen op deurbordjes, bijvoorbeeld doordat een collega naar een nieuw kantoor verhuist, vereisen slechts één klik. Omdat het elektronische bewegwijzeringssysteem via de radio centraal vanaf één station kan worden beheerd, worden beschikbare ruimtes die zijn voorzien van digitale deurbordjes in het algemeen veel efficiënter gebruikt. Binnen enkele seconden kunnen nieuwe boekingen of reserveringen met behulp van de software op de digitale labels worden weergegeven, zodat alle kamers altijd actueel zijn gemarkeerd.

Ruimtemanagement met elektronische bewegwijzering biedt ook de mogelijkheid om de eigen bedrijfsidentiteit te integreren door middel van individuele lay-outs en de weergave van logo's of afbeeldingen op de digitale etiketten, en zorgt daarmee voor een uniforme uitstraling. Zo laten digitale borden, zoals een evenementenoverzicht op een groot formaat display in de foyer, een vooruitstrevende en professionele indruk achter bij bezoekers en klanten.

Ruimtebeheer met multifunctionele e-ink displays

De hardwareoplossingen van Visionect zijn ideaal voor ruimtebeheer dankzij hun flexibele en multifunctionele display. De grootformaat e-ink displays zijn ontworpen om perfect in elke omgeving te passen. Verkrijgbaar in grijswaarden HD en full colour, maken de digitale e-ink displays indruk met hun feilloze leesbaarheid, een moderne aluminium behuizing en hun gebruiksgemak. Als all-in-one signage zijn de e-ink displays geschikt voor zowel indoor als outdoor ruimte bewegwijzering in een breed scala van industrieën.

Efficiënt ruimtes beheren met kamerreserveringssystemen

SmaSS Middleware

Het "Smart Signage System" SmaSS Middleware verbindt het bestaande MES- of ERP-systeem met het elektronische signaleringssysteem en kan zo ook worden gebruikt als ruimtemanagementsoftware. Met name via SmaSS Office kunnen bijvoorbeeld kalenders of tijdregistratiesystemen op de digitale borden worden aangesloten en beheerd. Zoals gebruikelijk kunnen afspraken worden gemaakt in de agenda en worden de gegevens vervolgens doorgegeven aan de e-ink displays. Dankzij SmaSS Office kunnen zaalboekingen flexibel en eenvoudig via de webinterface worden beheerd.