Vivid Shelf Edge - interactieve schappensignalisatie in de detailhandel

De interactieve touch displays in combinatie met de bijbehorende stroomrails worden beschouwd als een digital signage oplossing met een innovatieve aanpak om uw branding in de detailhandel naar een nieuw niveau te tillen. De functies gaan veel verder dan elektronische prijsetikettering. Een veelheid aan slimme functies kan worden gebruikt via touch-technologie. Door hun multifunctionaliteit worden de elektronische schapetiketten van onze partner en fabrikant Vivid Tech bijzonder gewaardeerd voor toepassingen in de voedings- en drankensector in de detailhandel en voor buffetetikettering in restaurants en hotels.


Het touchscreen display met hoge helderheid en briljante kleuren trekt snel de aandacht van uw klanten en maakt interactie tussen gebruiker en product mogelijk. De potentiële klant bedient het schapdisplay met zijn vinger en krijgt zo meer informatie over het product. Om de internationale diversiteit te tonen, kan een selectie van verschillende taal- en valutaopties in het display worden geïntegreerd. Een andere mogelijke toepassing is de weergave van ingrediënten, kortingsacties of actuele productbeschikbaarheid. Door de implementatie van een centrale menusturing op het display kunnen de verschillende functies uitgebreid en intuïtief worden gebruikt.

Flexibele toepassingsmogelijkheden van de labels

Interactief, innovatief, in de winkel
  • Geautomatiseerde, dynamische prijzen
  • Multifunctioneel LCD-touchdisplay
  • Interactieve verkoopassistent
  • Optimalisatie van marketingactiviteiten
  • Sensorgestuurde tracering van klantgegevens
  • Vergroot de populariteit van het merk
  • Energiebesparende LCD-technologie
  • Eenvoudige integratie in bestaande ERP/WMS-systemen

Veelbelovende digital signage oplossing bij de Point of Sale

Eenvoudige installatie op het schap

Als een alles-in-één pakket zijn de elektronische schaprandetiketten verkrijgbaar met de bijbehorende stroomrails (Adapter Rail & Power Rail), de cloud-gebaseerde software en de benodigde accessoires voor het complete assortiment. De compacte touch displays in de afmetingen 98 x 64 x 10 mm zijn ideaal voor productetikettering in het schap. Voor meer flexibiliteit bij het plaatsen van labels zijn de Shelf Edge bars ontworpen om twee verschillende kijkhoeken te creëren: 90° voor bovenste schappen en 67° voor schappen in het onderste gezichtsveld.


Aangezien er geen batterijen nodig zijn voor het gebruik van de elektronische schapetiketten, is dit een grondstofbesparende variant op het gebied van elektronische bewegwijzering. Binnen een temperatuurbereik van 0° tot 40° Celsius binnenshuis werken de displays in de gebruikelijke functionaliteit via een draadloze WiFi-verbinding.

LEER VAN DE FEEDBACK VAN UW KLANTEN MET SLIMME IN-STORE ANALYSE

Profiteer van individuele feedback van uw klanten door de verblijftijd bij de kassa te volgen via sensorgestuurde in-store analyse of daag de interactie van uw klanten uit door middel van opiniepeilingen op de displays. Zodra de verzamelde informatie is geëvalueerd, kunt u de feedback van uw bezoekers gericht integreren in uw marketingstrategie en de klantenbinding versterken door doelgroepspecifieke reclame. Geef uw klanten dus een unieke winkelervaring en versterk tegelijkertijd uw merk door het gebruik van digital signage!

Digitale buffetetikettering

Digitalisering in de horeca is onmisbaar geworden en biedt efficiënte oplossingen om diverse processen in productbeheer en service te vereenvoudigen. Daarnaast biedt elektronische bewegwijzering van eten en drinken meer transparantie over de bijbehorende productselectie. Met de digitale schapdisplays kunnen buffettafels of vitrines in gastronomie, catering en de hotelbranche eenvoudig worden gemoderniseerd en maken indruk op uw gasten met een aantrekkelijke uitstraling.

Informeer uw gasten over belangrijke productinformatie zoals de vermelding van ingrediënten, voedingswaarden en voedselallergenen om de beslissing van de consument te vergemakkelijken. Draadloos beheer van de apparaten geeft u de mogelijkheid om de inhoud op elk gewenst moment bij te werken en aan te passen.

Hebben wij uw interesse gewekt voor de interactieve Shelf Edge Displays? e-shelf-labels is altijd beschikbaar als adviseur en helpt u graag bij het vinden van een individuele, branchespecifieke oplossing voor de digitalisering van uw verkoopvloer met behulp van het ESL-systeem.