Elektronische prijsaanduiding in de Camping Shop

Direct voor de kust en op het Oostzee-eiland Fehmarn biedt Ostsee Campingpartner al meer dan 50 jaar alle soorten kampeerauto's aan. Met meer dan 17.000 vierkante meter verkoopruimte is het bedrijf de gespecialiseerde dealer voor nieuwe en gebruikte kampeervoertuigen in de regio Hamburg-Kiel-Lübeck. Natuurlijk heeft de perfecte camper of caravan ook een perfecte uitrusting nodig - en dat is precies wat Ostsee Campingpartner haar klanten biedt in een speciaal ingerichte campingwinkel.

De prijzen veranderen vaak, vooral voor artikelen zoals gaspatronen, en met meer dan 2.000 producten in de winkel was het prijzen van de artikelen zeer tijdrovend. Om de processen efficiënter en sneller te laten verlopen, koos Ostsee Campingpartner voor een digitale oplossing en vond een partner in e-shelf-labels voor de planning, implementatie en ondersteuning.

2.2 inch Label Newton Lite: robuust en duurzaam

Elektronische etiketten van de Newton Lite serie worden voornamelijk gebruikt in de stationaire detailhandel. Voor Ostsee Campingpartner was een oplossing nodig waarmee producten eenvoudig en efficiënt geëtiketteerd konden worden. Door hun compacte formaat zijn de Newton Lite etiketten bijzonder geschikt voor de prijsetikettering van goederen die slechts een kleine hoeveelheid informatie vereisen. Vanwege de winkelinrichting werd gekozen voor 2,2 inch etiketten met een zwart kader, en een aantal grotere displays met schermdiagonalen van 7,5 inch en 11,6 inch voor reclameacties.

Volledig tevreden

"De heer Sagner van e-shelf-labes heeft mij snel 100% overtuigd met zijn advies om deze elektronische prijskaartjes te bestellen. In plaats van dat twee mensen een week bezig waren met het bijwerken van de prijzen, doet één persoon dat nu binnen anderhalve dag. Wij zouden weer voor e-shelf-labels kiezen en hebben al aanbevelingen doorgegeven aan andere winkeliers." - Markus Kloth, winkelmanager Ostsee Campingpartner

Met meer dan 2.000 kampeerartikelen in de winkel wil Ostsee Campingpartner zijn klanten niet alleen een grote keuze bieden, maar ook prijzen die altijd up-to-date zijn en de aandacht vestigen op spannende promoties. Digital signage bereikt dit doel en bespaart tijd, die nu beschikbaar is voor nog meer advies en service. Met de ondersteuning van e-shelf-labels was "het systeem snel en perfect geïmplementeerd in de winkel".